Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Μπατζιάκας – Ακτσιαλής

Σκηνές απείρου κάλλους στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΘ

Με μόλις 22 σωματεία παρόντα, δηλαδή σχεδόν τα μισά, διεξήχθη η γενική συνέλευση της ΕΠΣΘ με θέμα τον προϋπολογισμό του 2015 που εξελίχθηκε στο φινάλε σε ένα άνευ προηγουμένου σόου…Το magnesiasports ήταν το μοναδικό μέσο που παρακολούθησε τί έγινε στα γραφεία της οδού Ροζού…

Αφού ψηφίστηκε απ’ όλους ομόφωνα ο προϋπολογισμός, ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ Τάσος Μπατζιάκας έδωσε το τέλος της συνέλευσης και τότε ο Αντώνης Ακτσιαλής, εμφανώς πικραμένος για τον τρόπο που καθαιρέθηκε από τη θέση του γεν. γραμματέα ενώ βρίσκονταν στο εξωτερικό, επιτέθηκε λεκτικά στον κ. Μπατζιάκα λέγοντάς του “είσαι δικτάτορας, με καθαίρεσες ενώ ήμουν στο αεροπλάνο”.

Το τι επακολούθησε δεν περιγράφεται καθώς όσοι ήταν παρόντες στα γραφεία της ΕΠΣΘ άκουσαν τους δύο εν λόγω κυρίους να ανταλλάσουν βαριές εκφράσεις και λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια. Ο ένας κινήθηκε προς το μέρος του άλλου και ευτυχώς που μπήκαν στη μέση οι ψυχραιμότεροι και τους συγκράτησαν…

Από εκεί και πέρα, τίποτα το ιδιαίτερο! Γενικός γραμματέας της συνέλευσης ορίστηκε ο κ. Κουτσιμπός, ενώ ο Τάσος Μπατζιάκας στην τοποθέτησή του είπε πως “ο προϋποπλογισμός είναι σφικτός, με οικονομία ώστε να βγει η χρονιά”. Ανέφερε πως θα δοθούν χρήματα για τις μετακινήσεις προς τα νησιά και ίσως γίνει μία δωρεάν διαιτησία.
Ο κ. Παπαϊωάννου, παράγοντας του Διαγόρα, ρώτησε για τα χρήματα από τις εποιχορηγήσεις, παίρνοντας την απάντηση ότι η ΓΓΑ έβγαλε κονδύλι για τα ερασιτεχνικά σωματεία που όμως έχει προς το παρόν δεσμευτεί.
Ο ταμίας της ΕΠΣΘ Δημήτρης Καραβάς απάντησε σε ερωτήσεις των παρευρισκομένων σχετικά με τα στοιχεία του προϋπολογισμού, που για το έτος 2015 προβλέπει έσοδα 170.500 και έξοδα το ίδιο ποσό.
Στη συνέχεια οι κ.κ. Πάσχος και Ακτσιαλής ζήτησαν να γραφτούν ομιλητές στη συνέλευση, κάτι που όμως δεν έγινε δεκτό από τον κ. Μπατζιάκα. “Δεν εκπροσωπείς κανένα σωματείο” είπε ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ στον κ. Πάσχο και ο τελευταίος του απάντησε: “Ο κ. Θεοδώρου πώς μιλούσε σε όλες τις συνελεύσεις;”.
Ζητήθηκε από τους εκπροσώπους των ομάδων να πουν αν ψηφίζουν τον προϋπολογισμό, δεν υπήρχε κάποια αρνητική απάντηση και έτσι, ομόφωνα ο προϋπολογισμός ψηφίστηκε, έληξε η γενική συνέλευση κι ακολούθησε ο έντονος καβγάς μεταξύ των κ.κ. Μπατζιάκα, Ακτσιαλή.

Διαβάστε περισσότερα στο magnesiasports.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.