Παρεμβάσεις στο Κλειστό Γυμναστήριο Πορταριάς

Ενόψει του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μπάσκετ Εφήβων

Παρεμβάσεις προκειμένου να είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους αγώνες για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπάσκετ Εφήβων, που θα διοργανώσει ο Βόλος, το ερχόμενο καλοκαίρι, έγιναν στο Διαδημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Πορταριάς-Μακρινίτσας.

Όπως ανακοινώθηκε από τον πρόεδρο του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Γιώργο Βλιώρα, οι εργασίες που έγιναν και ολοκληρώθηκαν είναι η τοποθέτηση και δεύτερου φωτεινού πίνακα, προστέθηκαν δύο νέοι χώροι αποδυτηρίων, έγιναν εργασίες στο παρκέ, ελαιοχρωματισμός στο εξωτερικό και στο εσωτερικό του γυμναστηρίου, όπου δημιουργήθηκε και αίθουσα Τύπου, ενώ έγινε γενικός καθαρισμός, ώστε το γήπεδο θα είναι έτοιμο να φιλοξενήσει τους αγώνες.

Οι παρεμβάσεις έγιναν από τον προϋπολογισμό του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες στο Κλειστό Ν. Ιωνίας, όπου επίσης θα γίνουν αγώνες και στο Κλειστό του Βόλου που θα χρησιμεύσει ως προπονητήριο.

Σημειώνεται ότι ο Βόλος ανέλαβε τη διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μπάσκετ Εφήβων (U18), που θα διεξαχθεί από 23 Ιουλίου ως 2 Αυγούστου, στο Βόλο και στην Πορταριά.
Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν είναι οι Εθνική Ελλάδος, καθώς και Ισπανία, Σερβία, Τουρκία, Ιταλία, Λιθουανία, Λετονία, Γαλλία, Κροατία, Τσεχία, Βοσνία/Ερζεγοβίνη, Μαυροβούνιο, Ρωσία, Φινλανδία, Ουκρανία και Γερμανία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.