Πεζοπορική δράση στην διαδρομή Μηλιές – Βυζίτσα διοργανώνει η Νίκη

ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΞΕΜΟΥΔΙΑΣΜΑ!!!!!” Μ’ αυτόν τον τίτλο η επιτροπή του τμήματος στίβου της Νίκης καλεί τους όχι μόνο τους αθλητές του συλλόγου αλλά και τους φίλους, τους γονείς των αθλητών και γενικά τους φίλους του συλλόγου. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
“Το τμήμα στίβου του Γ.Σ.Β.’Η ΝΙΚΗ’ είναι κύτταρο που διαρκώς εξελίσσεται, προσαρμόζεται και πάντα κάτι ετοιμάζει. Δεν περιορίζεται μόνο στην προπόνηση και την προετοιμασία των αθλητών του για τους αγώνες. Η δύναμη μας είναι ότι σκεφτόμαστε πολύπλευρα και αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες της εποχής. Αποτέλεσμα αυτού του συλλογισμού είναι να νοιαζόμαστε για όλη την οικογένεια των αθλητών μας. Έτσι, το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015 το τμήμα στίβου του Γ.Σ.Β.”Η ΝΙΚΗ” θα πραγματοποιήσει πεζοπορική δράση στην διαδρομή Μηλιές – Βυζίτσα – Μηλιές (κυκλική διαδρομή) συνολικού μήκους 8.200μ. Η αφετηρία ορίζεται από την πλατεία των Μηλεών, κατηφορίζουμε προς τον παλιό σταθμό του τρένου απ’ όπου και ακολουθούμε ανηφορική πορεία από το παλιό μονοπάτι δεξιά για Βυζίτσα. Από την πλατεία του ομώνυμου χωριού κατηφορίζουμε διασχίζοντας την ρεματιά με κατεύθυνση το εκκλησάκι των Ταξιαρχών και περνώντας από την περίφημη γέφυρα Ντε Κίρικο επιστρέφουμε στην πλατεία των Μηλεών. Η διαδρομή χαρακτηρίζεται μέτριας δυσκολίας. Εκτιμώμενος χρόνος: 3 ώρες με στάσεις.
Η μετακίνηση θα γίνει με αυτοκίνητα των συμμετεχόντων και η αναχώρηση από το Πανθεσσαλικό Στάδιο στις 08:30 το πρωί. (Όσοι επιθυμούν να μετακινηθούν ανεξάρτητα θα πρέπει να παρευρίσκονται το αργότερο στις 09:15 στην πλατεία των Μηλεών). Η πεζοπορία απευθύνεται στους αθλητές μας και τους φίλους τους, τους γονείς των αθλητών μας αλλά και στους φίλους του συλλόγου. Γενικά είναι ευπρόσδεκτος ο οποιοσδήποτε θέλει να ακολουθήσει την παρέα μας. Προαιρετικά μετά την πεζοπορία όσοι επιθυμούν μπορούν να καθίσουν μαζί μας για φαγητό σε ταβέρνα του χωριού. Υ.Γ Απαραίτητος εξοπλισμός: αθλητικά παπούτσια, 2 t-shirt, νερό, κολατσιό και ανάλογα με τον καιρό αντίστοιχα ρούχα. Αφήστε τα ψώνια του Σαββάτου για την Κυριακή!”

Συνεργασία με διαιτολόγο ξεκίνησε το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου

Το τμήμα στίβου του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον διαιτολόγο-διατροφολόγο Λάμπη Κωνσταντίνο. Στα πλαίσια της συνεργασίας αυτής προβλέπεται κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα και ώρα 19:00-20:00 να παραβρίσκεται στο χώρο μας, όπου θα παρέχει συμβουλευτική και καθοδηγητική υποστήριξη πάνω σε θέματα διατροφικών συνηθειών σε γονείς και αθλητές/τριες του τμήματός μας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.