Περιμένοντας τη Σούπερ Λιγκ…

Η αναβολή της αγωνιστικής δραστηριότητας το Σαββατοκύριακο στη Σούπερ Λιγκ αλλάζει και τον προγραμματισμό της Νίκης Βόλου. Οι ιθύνοντες της βολιώτικης ομάδας περιμένουν να ενημερωθούν για το πότε και ποια αγωνιστική θα οριστεί από τη διοργανώτρια Αρχή, δηλαδή εάν στις 18 και 19 Οκτωβρίου διεξαχθούν οι αγώνες της 6ης αγωνιστικής και προχωρήσει με τον ίδιο τρόπο το πρωτάθλημα, με τις αγωνιστικές μια εβδομάδα μετά τον αρχικό προγραμματισμό ή στην προκαθορισμένη ημερομηνία της (18-19/10) γίνει η 7η αγωνιστική.

Το σίγουρο είναι πως η Νίκη θα μείνει για αρκετό διάστημα χωρίς επίσημη δράση και ο χρόνος προσφέρεται ώστε ο Σβεν Βάντενμπρουκ να δουλέψει καλύτερα με τους ποδοσφαιριστές του. Ζητούμενο για τους “κυανόλευκους” είναι να αρχίσουν να παίρνουν βαθμούς στα παιχνίδια που ακολουθούν και είναι εντός έδρας με Αστέρα, Πανθρακικό. Ο Βέλγος έμεινε ικανοποιημένος από την αμυντική λειτουργία σε Ξάνθη και Λεωφόρο, αλλά οι νίκες δεν έρχονται παίζοντας άμυνα… Ειδικά στο Πανθεσσαλικό η Νίκη πρέπει να παίζει πιο ανοικτά για να διεκδικεί τη νίκη, κάτι που όπως αποδείχθηκε στο ματς με τον Εργοτέλη, εγκυμονεί κινδύνους στα μετόπισθεν. Η ισορροπία σε άμυνα κι επίθεση είναι αυτό που πρέπει να δουλέψει ο προπονητής της Νίκης αυτό το διάστημα ώστε οι νεοφώτιστοι να παρουσιαστούν καλύτεροι στη συνέχεια.
Το σημερινό πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει προπόνηση καθώς έχει δοθεί ρεπό, ενώ αναζητείται αντίπαλος για φιλικό το Σαββατοκύριακο

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.