Περιμένοντας… τον Παναθηναϊκό

Ικανοποιημένος έμεινε ο Νίκος Παντέλης από την εμφάνιση των παικτών του κόντρα στον Σαρακηνό. Ο έμπειρος τεχνικός τσέκαρε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές ενόψει της συνέχειας των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων για το κύπελλο, ενώ έδωσε χρόνο σε νεαρούς, που δεν μπορούν να αγωνιστούν σε επίσημα ματς.

Κάπως έτσι και χωρίς τραυματισμούς και προβλήματα, ο Ολυμπιακός Βόλου περιμένει τον Παναθηναϊκό και το ματς της ερχόμενης Τετάρτης στο ΕΑΚ με τους πράσινους για την πρώτη αγωνιστική της δεύτερης φάσης, των ομίλων του κυπέλλου Ελλάδος.

Το ματς αναμένεται να είναι γιορτή και να φέρει πολύ κόσμο στο ΕΑΚ, αφού μετά το κεκλεισμένων των θυρών ματς με την ΑΕΛ, οι φίλαθλοι της ομάδας είναι «διψασμένοι» να δουν τον Ολυμπιακό σε παιχνίδι και πόσο μάλλον κόντρα σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Super League.

Οι ερυθρόλευκοι αναμένεται να «χτυπήσουν» το παιχνίδι μπροστά στο κοινό τους και να διεκδικήσουν ό,τι καλύτερο. Άλλωστε η καθυστέρηση της έναρξης του πρωταθλήματος, δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στα ματς του κυπέλλου, ώστε να κρατηθεί η ομάδα σε αγωνιστικούς ρυθμούς και σε ετοιμότητα.

Βέβαια ο Ολυμπιακός θα κλείσει και φιλικά παιχνίδια για να καλύψει το κενό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.