Περιμένουν την προσθήκη του Βλήτσιου

Την προσθήκη του Βλήτσιου και τη συμμετοχή του στις προπονήσεις περιμένουν στο ανδρικό τμήμα μπάσκετ της Νίκης Βόλου. Ο Θανάσης Κασαπίδης, αισιοδοξεί ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα έχει στη διάθεση του τον Βολιώτη σέντερ, αφού μένουν κάτι διαδικαστικά θέματα για τη μετάθεση του στο Βόλο. Από κει και πέρα η διακοπή του πρωταθλήματος δίνει την ευκαιρία για ανάσες στους κυανόλευκους, που έχουν βγάλει ένα δύσκολο κομμάτι του ομίλου τους στη Γ’ Εθνική μέχρι σήμερα.

Τετραήμερη ξεκούραση με το μυαλό στο Θεσσαλικό ντέρμπι για τεχνικό τιμ και καλαθοσφαιριστές, που μετά τη διακοπή και το τριήμερο θα «στρωθούν» στη δουλειά για το παιχνίδι με την Καρδίτσα. Εκτός από ένα Θεσσαλικό ντέρμπι, το εντός έδρας αυτό ματς με τον ΑΣ Καρδίτσας, παρουσιάζει και μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον αφού πρόκειται για δυο ομάδες με τον ίδιο στόχο, αυτόν της παραμονής στο πρωτάθλημα.

Οι κυανόλευκοι από την Παρασκευή απολαμβάνουν την άδεια τους και την Τρίτη επιστρέφουν στο παρκέ με στόχο την τελική ευθεία και την επίτευξη της παραμονής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.