Περιμένουν τον κόσμο στο πρώτο φιλικό

Το φιλικό με τον Απόλλωνα Λάρισας το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο “Π. Μαγουλάς” δεν θα είναι αντιπροσωπευτικό της ομάδας που χτίζει ο Λεωνίδας Μπίλης καθώς τα πόδια των ποδοσφαιριστών είναι βαριά από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και συν τοις άλλοις, είμαστε ακόμη στα μισά της προετοιμασίας. Το Σάββατο η Νίκη θα έχει συμπληρώσει 25 ημέρες μετά την έναρξή της και 30 ημέρες πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ωστόσο θα είναι το πρώτο φιλικό που θα έχουν τη δυνατότητα οι φίλαθλοι να δουν την αγαπημένη τους ομάδα, τους ποδοσφαιριστές, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι καινούργιοι για το κοινό της Νίκης. Σηματοδοτείται κι επισήμως η επιστροφή της επαγγελματικής ομάδας της Νίκης Βόλου στη φυσική έδρα του συλλόγου ύστερα από μία τριετία και συν τοις άλλοις, ο Λεωνίδας Μπίλης θέλει να δει από τους παίκτες του να εφαρμόζουν αυτά που δουλεύουν στις προπονήσεις.
Ο 47χρονος προπονητής γνωρίζει ότι τα φιλικά στα οποία θα στηριχθεί για να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα αναφορικά με την ενδεκάδα είναι αυτά με τον Απόλλωνα Σμύρνης, τα Τρίκαλα και την Αναγέννηση Καρδίτσας. Εκεί θα μοντάρει τους βασικούς που θα εμπιστευτεί στο ξεκίνημα της περιόδου. Ωστόσο, η αρχή των αναμετρήσεων στο Βόλο αποτελεί ευκαιρία για τους παίκτες να δείξουν την αξία τους και τον κόσμο να μπει σε αγωνιστική διάθεση… Η διοίκηση περιμένει από τους φίλους της Νίκης να ανταποκριθούν θετικά στο κάλεσμα και να γεμίσουν το γήπεδο, ενώ τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει ανακοίνωση για τα εισιτήρια του πρώτου φιλικού.
Τέλος, στα της προετοιμασίας, αυτή συνεχίζεται χωρίς προβλήματα στα 3-5 Πηγάδια. Το πρωί της Πέμπτης θα γίνει η τελευταία προπόνηση και ακολούθως η αποστολή θα αναχωρήσει για τη βάση της, τον Βόλο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.