Πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση του Πυράσου

Παρουσία περίπου 40 μελών της ομάδος πραγματοποιήθηκε η ετήσια γενική συνέλευση του Πυράσου χθες το απόγευμα. Έγινε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός από τη διοίκηση για τη σεζόν που μάς πέρασε και ήταν η πρώτη του συλλόγου στη Γ’ Εθνική.

Το λόγο πήρε πρώτα ο πρόεδρος του Πυράσου, Θοδωρής Στάμος, ο οποίος μεταξύ των άλλων ανέφερε: “Η ομάδα μας βίωσε μία ιστορική χρονιά και στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Όλοι έκαναν υπέρβαση, τα μέλη της διοίκησης, οι ποδοσφαιριστές, η τεχνική ηγεσία. Θα ήθελα να εκφράσω το παράπονό μου για τους φιλάθλους της Νέας Αγχιάλου που δεν στήριξαν την ομάδα στη Γ’ Εθνική όσο θα θέλαμε και έπρεπε. Αντιθέτως, οι επιχειρηματίες της πόλης στάθηκαν με το δικό τους τρόπο δίπλα μας σε όλη τη σεζόν, ήταν συνεχώς αρωγοί της προσπάθειάς μας.
Αναφορικά με τα οικονομικά, υπάρχει ένα άνοιγμα περίπου 7-8 χιλιάδες ευρώ κι αυτό προκύπτει από δύο έξοδα που δεν υπολογίζαμε στο ξεκίνημα. Το πρώτο έχει να κάνει με το γηπεδικό όπου πληρώσαμε εταιρία για την τοποθέτηση έτοιμου χορταριού και επιπλέον γήπεδο σε ιδιώτη για προπονήσεις στην προετοιμασία.
Το δεύτερο έχει να κάνει με την προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο. Παρά το γεγονός ότι είχαμε το φθηνότερο εισιτήριο και αποφασίσαμε οι γυναίκες και τα παιδιά να μην πληρώνουν, ο κόσμος της Νέας Αγχιάλου δεν ήταν περισσότερος στο γήπεδο από τα προηγούμενα χρόνια αν και η ομάδα αγωνίστηκε σε εθνική κατηγορία, στη Γ’ Εθνική. Με εξαίρεση τρία παιχνίδια, τα εισιτήρια κυμάνθηκαν στα ίδια επίπεδα με αυτά του τοπικού και αυτό είναι που με στεναχώρησε αφάνταστα. Ήταν κάτι που μας πείραξε όλη τη χρονιά. Υπάρχουν οι μόνιμοι φίλαθλοι της ομάδος αλλά όχι νέοι. Όσον αφορά στο άνοιγμα, θα πληρωθούν όλοι μέχρι τέλος Ιουνίου, αυτό είναι δέσμευση, θα τηρήσουμε όλες τις συμφωνίες που κάναμε όπως όλα αυτά τα χρόνια. Σχεδιάζουμε άλλη μία μεγάλη εκδήλωση το καλοκαίρι όπως πέρυσι με γνωστό καλλιτέχνη.
Ο Πύρασος διαφήμισε φέτος την Νέα Αγχίαλο με τον καλύτερο τρόπο. Και θα συνεχίσει να το κάνει. Όλοι μαζί είμαστε αποφασισμένοι να τρέξουμε την ομάδα και τη νέα χρονιά παρά τις δύσκολες οικονομικά συνθήκες. Να αναφέρω πως υπολογίζουμε έξοδα περίπου 80.000 για τη σεζόν που μας πέρασε αναφορικά με τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής”.
Από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος Γιάννης Μόσδρομος επισήμανε πως η διοίκηση έχει ανάγκη από νέους ανθρώπους που θα βρεθούν δίπλα στο σύλλογο. “Κάνουμε κάλεσμα να έρθουν για νέα μέλη στο δ.σ. γιατί οι υποχρεώσεις είναι μεγάλες. Δεν αναφέρομαι στον οικονομικό τομέα, αλλά η οργάνωση του Πυράσου για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής απαιτεί πολλά άτομα που ο καθένας θα έχει το ρόλο του στην ομάδα” είπε χαρακτηριστικά.
Από τα μέλη που έδωσαν το “παρών” στη γενική συνέλευση τέθηκαν διάφορες ερωτήσεις προς τη διοίκηση αναφορικά με το γήπεδο, τις ακαδημίες, το ρόστερ της νέας περιόδου κι απ’ όλους εκφράστηκε η πεποίθηση πως ο Πύρασος θα συνεχίσει να γράφει ιστορία.

www.pyrasos.com

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.