Προετοιμασία με την εθνική για τον Παπασακελλαρίου

Στη λίμνη της Καστοριάς μεταφέρεται το στρατηγείο των εθνικών ομάδων για την υπόλοιπη αγωνιστική σεζόν. Ήδη στην πανέμορφη πόλη της Βόρειας Ελλάδας έχουν μετακομίσει τα δυο ολυμπιακά πληρώματα και θα παραμείνουν για προετοιμασία μέχρι την αναχώρησή τους για το Ρίο όπως επίσης και οι αθλητές που αναμένεται να στελεχώσουν τα πληρώματα που θα αγωνιστούν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα μη ολυμπιακών αγωνισμάτων, κάτω των 23 και εφήβων που θα διεξαχθεί στο Ρότερνταμ από 21-29 Αυγούστου. Ανάμεσά τους ο Γ. Παπασακελλαρίου του ΟΕΑΝΑΒ.

Συγκεκριμένα στο κοινόβιο μετέχουν οι:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ: Κ. Νικολαΐδου-Σ.Ασουμανάκη (διπλό σκιφ), Γ.Χρήστου-Γ.Τζιάλλας-Ι.Τσίλης-Δ.Αγγελόπουλος (τετράκωπος άνευ)
ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ: Γ. Πέτρου, Γ.Μαρόκος, Κ.Αθανασιάδης (ΙΟΘ), Σ.Ντούσκος (ΝΟΙ), Γ.Κόνσολας, Λ.Κόνσολας (ΝΑΟΣ), Θ.Καραμήτρος, Ν.Κακούρης (ΝΟΚατ), Γ. Παπασακελλαρίου (ΟΕΑΝΑΒ), Π.Κωνσταντάς (ΝΟΘ), Π.Μαγδανής (ΝΟΛ), Γ. Δημάκου (ΝΑΣ), Χ.Στέργιακας (ΝΟΜαυρ.)

Οι παραπάνω αθλητές, μαζί με άλλους που θα προστεθούν στις 17/6 θα παραμείνουν μέχρι τις δοκιμασίες της 1ης Ιουλίου και στη συνέχεια ως την αναχώρησή για το Παγκόσμιο του Ρότερνταμ. Στην Καστοριά βρίσκεται και το προπονητικό τιμ της ΕΚΟΦΝΣ με επικεφαλής τον Τζιάνι Ποστιλιόνε και τους ομοσπονδιακούς Τόλη Παλαιοπάνο, Σάκη Αθανασιάδη, Χρόνη Βλασταρίδη, Κώστα Κοντομανώλη και Κώστα Δούφλια.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.