Προσφεύγει στα πολιτικά δικαστήρια κατά της ΕΠΟ η ΕΠΣΘ!!!

Σοβαρός κίνδυνος αποβολής της ΕΠΣΘ από την ΕΠΟ, κάτι που είχε συμβεί στο πρόσφατο παρελθόν με τις ΕΠΣ Κιλκίς και Ηρακλείου, ελλοχεύει μετά την απόφαση που πήρε σήμερα το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης να προχωρήσει σε αγωγή στα πολιτικά δικαστήρια κατά της ΕΠΟ για έκπτωση των μελών της διοίκησή της!!! Η απόφαση πάρθηκε με ψήφους 8-3 στο διοικητικό συμβούλιο.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΘ: “Το ΔΣ της ΕΠΣΘ συνεδρίασε σήμερα 8/12/14 εκτάκτως, μετά από την ανακοίνωση της δίωξης του Εισαγγελέα κ. Κορέα για την σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και κακουργηματικών πράξεων εναντίων Μελών του ΔΣ της ΕΠΟ, και αποφάσισε με ψήφους 8 υπέρ και 3 κατά, την κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων και αγωγής στα πολιτικά δικαστήρια των Αθηνών για την έκπτωση των Μελών του ΔΣ της ΕΠΟ”.

Η ανακοίνωση των Χ. Πάσχου, Σπ. Αγγελόπουλου και Αντ. Ακτσιαλή: Το κείμενο που υπογράφουν οι Μπάμπης Πάσχος, Σπύρος Αγγελόπουλος και Αντώνης Ακτσιαλής έχει ως εξής: “Ο κ. Μπατζιάκας κάλεσε σήμερα έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. με μοναδικό θέμα, την αγωγή και προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια εκ μέρους της ΕΠΣΘ κατά της ΕΠΟ, με σκοπό την έκπτωση του Δ.Σ. της ομοσπονδίας!!! Είχαμε προειδοποιήσει τα σωματεία πριν ένα μήνα περίπου. Δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε! Οι μάσκες έπεσαν. Με σχετική πλειοψηφία 8-3 (μειοψηφίσαμε οι υπογράφοντες το κείμενο), τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ (Μπατζιάκας, Θεοδώρου, Τζοβάρας, Κανάβας, Καραβάς, Τασιόπουλος, Καραγιάννης,Κουτσουνίδης) πήραν μια απόφαση-ταφόπλακα για τα σωματεία του νομού μας! Με αστείες δικαιολογίες και αίολα επιχειρήματα, αποφάσισαν να προσφύγει η ΕΠΣΘ στα πολιτικά δικαστήρια αν και γνωρίζουν καλά πως αυτό απαγορεύεται από το καταστατικό της ΕΠΟ, άρθρο 12, όπως άλλωστε τους υπενθυμίσαμε κι εμείς με υπόμνημα που καταθέσαμε στη συνεδρίαση, το οποίο και έλαβε το υπ’αριθμ 600/2014 πρωτόκολλο.
Τους αναφέραμε επίσης και το άρθρο 13 του ίδιου καταστατικού σύμφωνα με το οποίο μια τέτοια προσφυγή, μπορεί κάλλιστα να προκαλέσει την παύση της ΕΠΣΘ!, γιατί αποτελεί   σοβαρή παραβίαση του καταστατικού.
Η πρόταση που ήρθε στο σημερινό Δ.Σ. εξυπηρετεί άλλους σκοπούς και στόχους και καθόλου δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα της δικής μας ΕΠΣ, γι αυτό και τους καθιστούμε
υπεύθυνους για τις συνέπειες που θα προκαλέσει η σημερινή τους ενέργεια. Καλούμε όλα τα σωματεία του νομού, να συλλέξουν υπογραφές άμεσα! και να προκαλέσουν έκτακτη Γενική Συνέλευση (όπως προβλέπεται από το καταστατικό μας αρκούν 20) και να αναγκάσουν αυτούς τους κυρίους να λογοδοτήσουν ενώπιόν τους! Εμείς σε κάθε περίπτωση θα σταθούμε δίπλα τους και είμαστε στη διάθεσή τους για κάθε  οργανωτική προσπάθεια. Πρέπει να αντιδράσουμε πριν είναι αργά… Τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣΘ: Αγγελόπουλος Σπύρος,  Ακτσιαλής Αντώνης, Πάσχος Χαράλαμπος”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.