Πρόσθεσε εμπειρία και… φαντασία με Ροτζέριο!

Έναν παίκτη που γνωρίζει πολύ καλά την κατηγορία, που έχει τρομερή εμπειρία, που μπορεί να προσδώσει φαντασία στο δημιουργικό κομμάτι της, αλλά και να σκοράρει, έβαλε στη «μηχανή» της η Νίκη Βόλου. Αναμφίβολα η μεταγραφή του Ροτζέριο Μάρτινς αποτελεί τη σημαντικότερη μαζί με αυτή του Λάουξ, με τον Βραζιλιάνο να βρίσκεται πριν από λίγη ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες μας, στα γραφεία της ΠΑΕ στο Βόλο και να υπογφράφει συμβόλαιο συνεργασίας. Μέσα στην ημέρα αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση.

Η Νίκη ολοκλήρωσε τις κινήσεις της στη μεταγραφική σκακιέρα με δύο παίκτες, τους Μαρινάκη και Ροτζέριο, που έρχονται να πάρουν θέση στην ενδεκάδα και έχει πλέον μία ομάδα που διαθέτει νεαρό μέσο όρο ηλικίας, ταλέντο αν μη τι άλλο, μπορεί να τρέξει και να παίξει γρήγορο ποδόσφαιρο, ενώ παράλληλα έχει την εμπειρία εκεί που τη χρειάζεται σε νευραλγικές θέσεις των τριών γραμμών της. Κάπως έτσι μπαίνει στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα της στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» σε δεκαπέντε μέρες.

Ο Ροτζέριο Μάρτινς είναι γνωστός στο βολιώτικο ποδοσφαιρικό κοινό από τη θητεία του στον Ολυμπιακό Βόλου. Έχει γεννηθεί στις 19 Νοεμβρίου του 1984 στην Ουμπεράμπα της Βραζιλίας. Είναι μεσοεπιθετικός, αγωνίζεται ως δεκάρι και μπορεί να χρησιμοποιήσει με την ίδια ευχέρεια και τα δύο του πόδια.

Για πρώτη φορά ήρθε στην Ελλάδα το 2005 για λογαριασμό του Αστέρα Τρίπολης. Η Γ’ Εθνική ήταν η πρώτη του εμπειρία στην χώρα μας, ωστόσο από εκεί έδειξε ότι ξεχωρίζει και είναι για ψηλότερα. Αφού με 24 συμμετοχές και πέντε γκολ βοήθησε τον Αστέρα να αλλάξει κατηγορία και να βρεθεί στη Γ’ Εθνική, την επόμενη σεζόν με έξι γκολ σε 26 ματς πανηγύρισε ως ένας εκ των πρωταγωνιστών του τη δεύτερη άνοδο σε δύο αγωνιστικές περιόδους, αυτή στη Super League. Στην πρώτη κατηγορία αγωνίστηκε σε 20 παιχνίδια και πέτυχε δύο γκολ.

Στη συνέχεια μετακόμισε στην Κρήτη για λογαριασμό του Εργοτέλη. Με 23 παιχνίδια παρακαταθήκη στους κίτρινους του Ηρακλείου, ο Ολυμπιακός τον έφερε για πρώτη φορά στον Βόλο τη σεζόν 2009-2010 και πανηγύρισε ακόμη μία άνοδο. 31 συμμετοχές με 18 γκολ ο απολογισμός του με την ερυθρόλευκη φανέλα. Επέστρεψε στον Αστέρα Τρίπολης για δύο σεζόν έχοντας 30 συμμετοχές την πρώτη με ένα γκολ και 16 με δύο τη δεύτερη. Η συνέχεια τον έφερε στον Λεβαδειακό. Την περίοδο 2012-2013 είχε 29 συμμετοχές με τέσσερα γκολ και την περασμένη, 32 με πέντε.

Συνολικά ο «Ρότζι» μετρά 150 συμμετοχές με 14 γκολ και 12 ασίστ στη Super League, 57 με 24 γκολ και επτά ασίστ στη Football League και 24 με πέντε στη Γ’ Εθνική. Στο σύνολο έχει καταγράψει 254 παιχνίδια στην Ελλάδα -μαζί με αυτά του Kυπέλλου- με 53 τέρματα!

Και κάτι που αξίζει να σημειωθεί σε εννιά σεζόν στην Ελλάδα δεν έχει δεχτεί ποτέ κόκκινη κάρτα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.