Πρόταση για τις ακαδημίες κατέθεσαν οι Παλαίμαχοι

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των ανθρώπων της Ερασιτεχνικής Νίκης με εκπροσώπους του συλλόγου Παλαιμάχων της ομάδας. Στη συνάντηση έδωσαν το παρών από πλευράς Ερασιτεχνικής ο πρόεδρος Γιάννης Ξάνθης μαζί με τους Στέργιο Φάτση, Δημήτρη Χατζημπύρο αλλά και τον Στέλιο Βούλγαρη, παλιό πρόεδρο των Νέων Αθλητών Νίκης. Τους βετεράνους εκπροσώπησαν οι Κοκκινάκης, Φασουράκης, Μαργαριτόπουλος, Τσόγκας και Σπυρίδακης.

Από την πλευρά τους οι παλαίμαχοι κατέθεσαν την πρόταση τους για τις ακαδημίες του συλλόγου και είπαν ότι θα καταθέσουν λίστα για τον ρόλο που μπορούν να αναλάβουν παλιοί ποδοσφαιριστές της Νίκης στα τμήματα των ακαδημιών, βοηθώντας στη λειτουργία τους.

Οι άνθρωποι της Ερασιτεχνικής, δεν έδειξαν να διαφωνούν, από την άλλη όμως ζήτησαν λίγες ημέρες υπομονή, για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τις ομάδες Κ20, Κ17 και Κ15 για το αν θα συνεχίσουν στο πρωτάθλημα της Super League. Ως γνωστόν, έχει κατατεθεί αίτημα στη διοργανώτρια αρχή για να συνεχίσουν κανονικά στα πρωταθλήματα τους οι παραπάνω ομάδες και στην Ερασιτεχνική είναι στην αναμονή για την απάντηση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.