Πρώτη θέση για την Τζουμπουσλή στο σχολικό πρωτάθλημα

Την Τετάρτη 6 Μαΐου έγινε το πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα ελευθέρας και ελληνορωμαϊκής πάλης στα Τρίκαλα. Ο Παλαιστικός Αθλητικός Όμιλος Βόλου έλαβε μέρος με 2 αθλητές. Η συμμετοχή αθλητών Λυκείων ήταν αρκετά μεγάλη από όλη την Ελλάδα και κατέκλυσαν το κλειστό γυμναστήριο Τρικάλων για μια 1η, 2η, 3η θέση για κατάκτηση μορίων.
Τον Βόλο εκπροσώπευσε η πρωταθλήτρια Ελλάδας επί σειρά ετών και μαθήτρια του 4ου ΓΕΛ Βόλου η 16χρονη Μαρκέλα Τζουμπουσλή, κατακτώντας την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο και ο Ρέλος Γιάννης του 1ου ΕΠΑΛ Νεας Ιωνίας κατακτώντας την 5η θέση.
Η Τζουμπουσλή αγωνίστηκε στα 60 κιλά, κέρδισε και τους τρεις αγώνες με διαφορά και πρόσθεσε και άλλα μόρια στο ενεργητικό της. Τον έπαινο και το χρυσό της μετάλλιο η Μαρκέλα το αφιέρωσε στο σχολείο. Ανεβαίνοντας στο πρώτο σκαλί του βάθρου φώναξε “Για το 4ο ΓΕΛ Βόλου”.
Οι προπονητές της Στάθης και Δημήτρης Τζουμπουσλής και ο βοηθός προπονητή Μιχάλης Κουτσογιάννης και όλο το Δ.Σ. εύχεται καλές επιτυχίες και πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.