Πρώτο τρίποντο για τον ψυχωμένο Ρήγα

Πρώτη νίκη για τον ψυχωμένο Ρήγα Φεραίο στο φετινό πρωτάθλημα, στο Βελεστίνο κόντρα στο φιλόδοξο Δωτιέα Αγιάς που απογοήτευσε. Το γκολ σημειώθηκε στο 66ο λεπτό όταν ο Κεμάλλι έπιασε ωραίο φαλτσαριστό σουτ από αριστερά στο ύψος της μεγάλης περιοχής και η μπάλα καρφώθηκε στα δίχτυα αφού χτύπησε στο κεφάλι του Σωτηρόπουλου. Μπορεί να είχε κατεύθυνση προς το τέρμα, αλλά θεωρείται αυτογκόλ…

Ο Λάκης Μπακάλης είχε στο αρχικό σχήμα τον Κεφαλά κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα δεξιά τον Χατζηαθανασίου, αριστερά τον Σπαθή και κεντρικό δίδυμο τους Ναουμίδη και Βουραζέρη. Ανασταλτικοί χαφ οι Χατζής, Αλεξίου, πιο μπροστά τους ο Ζατσάι σε επιτελικό ρόλο, στις πτέρυγες οι Μαλάκος και Κεμάλλι, με τον Κρεββατά στην κορυφή της επίθεσης.
Το παιχνίδι ήταν κακό ποιοτικά με πολλές λανθασμένες πάσες, δύναμη και λιγοστές φάσεις. Μόλις στο 1ο λεπτό, ο Ρήγας Φεραίος έφθασε κοντά στο γκολ, αλλά σουτ του Μαλάκου από καλή θέση απέκρουσε ο Σταυράκης με τα πόδια.
Στο 27′ έγινε μια φάση που ο διαιτητής αδίκησε τους γηπεδούχους. Ο Σταυράκης έχασε την μπάλα υπό την πίεση συμπαίκτη του και δόθηκε επιθετικό φάουλ στον Κρεββατά που δεν έκανε τίποτα, κι ενώ ήταν μόνος απέναντι από το τέρμα. Στο 42′ από βολέ του πρώην γκολκίπερ του Ολυμπιακού Βόλου, ο Ουέλινγκτον έκανε κούρσα, όμως το σουτ του από το ημικύκλιο ήταν απογοητευτικό…
Στην επανάληψη, σουτ του Πετρουζέλη κόντραρε στον Αλεξίου και κατέληξε στην αγκαλιά του Κεφαλά, για να φθάσουμε στο 66ο λεπτό και το 1-0. Ο Κεμάλλι έγινε κάτοχος της μπάλας σχεδόν στη συμβολή των γραμμών της μεγάλης περιοχής, σούταρε με φάλτσο και ο Σωτηρόπουλος στην προσπάθειά του να διώξει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Δωτιέα.
Ο Δωτιέας πήρε στη συνέχεια τα ηνία του ματς, προσπάθησε για την ισοφάριση αλλά δεν έκανε καμία φάση κι απογοήτευσε. Η ομάδα της Αγιάς …έριξε αρκετά χρήματα τη φετινή σεζόν και έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις. Όμως, το σύνολο του Σωτήρη Αντωνίου -που κάθισε στον πάγκο ενώ δεν υπήρχε δηλωμένος προπονητής στο φύλλο αγώνος με δίπλωμα UEFA A- μετράει ήδη δύο ήττες.
Κίτρινη κάρτα δέχθηκαν οι Χατζηξαθανασίου, Σπαθής, Μαλάκος-Τσατσαλίδης, Κουβελάς.

Συνθέσεις:
Ρήγας Φεραίος: Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Σπαθής, Ναουμίδης, Χατζής, Αλεξίου,  Μαλάκος (74′ Μιχολίτσης), Κεμάλλι, Ζατσάι (62′ Μπίκας), Κρεββατάς (77′ Ζενούνι).
Δωτιέας: Σταυράκης, Χότζα, Κοκκίνης, Κουρδής, Τσατσαλίδης, Ντάκουλας, Κουβελάς, Ουέλινγκτον (62′ Λεμά), Βαρουξάκης (67′ Γούτος), Σωτηρόπουλος (67′ Τσιρογιάννης), Πετρουζέλης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.