Σήμερα το νέο δικαστήριο

Σήμερα, εκδικάζεται στο Πρωτοδικείο του Βόλου η προσωρινή διαταγή της ΕΠΣΘ κατά της ΕΠΟ για την αποβολή της από την Ομοσπονδία και σύμφωνα με πληροφορίες, ενδέχεται να ζητηθεί από τα σωματεία να κάνουν πρόσθετη παρέμβαση στο δικαστήριο υπέρ της ΕΠΣΘ και κατά της ΕΠΟ. Η Ένωση έχει ήδη χάσει δύο φορές στα πολιτικά δικαστήρια και στην τρίτη διαδικασία, θα ζητήσει πλέον τη νομιμοποίηση των συλλόγων. Εκ των υστέρων …θυμήθηκε ότι τα σωματεία πλήττονται από την απόφαση αποκλεισμού της. Όταν όμως αποφάσιζε για να προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια, τότε δεν ρωτήθηκε ούτε ένα σωματείο. Και βέβαια κατά τη γνώμη μας, οι ευθύνες των παραγόντων των ομάδων είναι μεγάλες καθώς απαθείς γίνονται μάρτυρες απίστευτων καταστάσεων, η διοίκηση παίρνει πρωτοφανείς αποφάσεις που έχουν βάλει στην καραντίνα το μαγνησιώτικο ποδόσφαιρο αλλά δεν έχει υπάρξει καμία επίσημη αντίδραση, παρά μόνο μία-δύο ανακοινώσεις.

Σήμερα, υπάρχει νέο δικαστήριο το πρωί, ενώ το βράδυ της Τρίτης διοικητικό συμβούλιο στην ΕΠΣΘ με καινούργιους συσχετισμούς. Εκεί το κυρίαρχο θέμα είναι η αναδιάρθρωση του διοικητικού συμβουλίου και είναι πολύ πιθανό να έχουμε νέο πρόεδρο τον Μπάμπη Πάσχο καθώς ο κ. Μπατζιάκας, μετά τις δικαστικές ήττες, έχει χάσει την πλειοψηφία του συμβουλίου. Το ζήτημα όμως είναι εάν οι επτά σύμβουλοι, που υπέγραψαν την αρχική αγωγή κατά της ΕΠΟ, θα μπορέσουν να πάρουν το συγχωροχάρτι από τον Γιώργο Γκιρτζίκη για να μπει ξανά η ΕΠΣΘ στους κόλπους της Ομοσπονδίας. Από την άλλη, οι Αντώνης Ακτσιαλής, Σπύρος Αγγελόπουλος, οι μοναδικοί που είχαν εξ αρχής σταθερή στάση και αντέδρασαν στις κινήσεις του κ. Μπατζιάκα και των συνεργατών του, ζητούν εκλογές στην Ένωση και μια νέα διοίκηση που θα είναι απαλλαγμένη από αυτούς που διαμόρφωσαν την άσχημη κατάσταση, όπως ανέφεραν σε χθεσινή τους ανακοίνωση.

Το συμπέρασμα: Η διοίκηση της ΕΠΣΘ είναι χωρισμένη στα τρία (3-7-1) και την Τετάρτη ξεκινάει επισήμως η μεταγραφική περίοδος για όλες τις Ενώσεις της χώρας, εκτός από τη δική μας που παραμένει μπλοκαρισμένη στο σύστημα της ΕΠΟ. Και η ιστορία αυτή αναμένεται να τραβήξει αρκετά…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.