Σε λευκό φόντο η προετοιμασία της Εθνικής παίδων στο Βόλο

Με 14 παίκτες και σε… λευκό φόντο συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής παίδων στο Βόλο εν όψει του προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί το τριήμερο 8-10 Ιανουαρίου στο κλειστό της Νέας Ιωνίας με τη συμμετοχή των ομάδων της Λετονίας, Φινλανδίας και Ρουμανίας (στις 17:00 οι πρώτοι αγώνες καθημερινά, στις 19:30 οι αγώνες της εθνικής Ελλάδος). Το πιο μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει τις τελευταίες ημέρες ο Σωκράτης Τζιουμάκας κι ο συνεργάτης του Άρης Γιαμακίδης έχει να κάνει με τον καιρό καθώς η σφοδρή χιονόπτωση προκάλεσε και την αναβολή της φιλικής αναμέτρησης με τον ΣΠΑ Καρδίτσας.
«Κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει αυτό που συνέβη, αλλά με τον καιρό δεν μπορείς να τα βάλεις. Παρά το όποια προβλήματα όμως προέκυψαν και προκάλεσαν μια σχετική αναστάτωση στον προγραμματισμό μας, τα παιδιά έχουν όρεξη και διάθεση και πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο», δήλωσε ο κ. Τζιουμάκας κι αναφερόμενος στις αντιπάλους μας συμπλήρωσε: «Βρισκόμαστε σε έναν αρκετά δύσκολο όμιλο καθώς η Φινλανδία παραδοσιακά έχει καλές ομάδες στις μικρές ηλικίες και η Ρουμανία διαθέτει μια καλή φουρνιά αθλητών. Για τους Λετονούς οι πληροφορίες μας είναι συγκεχυμένες ωστόσο θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να προκριθούμε».
Οι προκριματικοί αγώνες Παίδων αποτελούν την πρώτη σημαντική διοργάνωση που θα φιλοξενήσει ο Βόλος το 2015. Μετά την τεράστια επιτυχία στην αντίστοιχη διοργάνωση των Κορασίδων πριν δύο χρόνια, οι διοργανωτές και οι υπεύθυνοι της Ομοσπονδίας ευελπιστούν ότι η ανταπόκριση του φίλαθλου κοινού της Μαγνησίας θα είναι ξανά μεγάλη, ώστε να “σπρώξει” την εθνική μας ομάδα στην πρώτη θέση που δίνει σίγουρα την πρόκριση για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.