Σε ρυθμούς κυπέλλου η Νίκη Βόλου

Σε ρυθμούς κυπέλλου κινούνται στη Νίκη Βόλου, που την Πέμπτη (30/10), υποδέχονται στο Πανθεσσαλικό για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του θεσμού, τη Ζάκυνθο της Football League. Τις δυο ομάδες τις χωρίζει μία κατηγορία, με τους κυανόλευκους βέβαια να βρίσκονται στην τελευταία θέση της Super League και την ομάδα του νησιού του Ιονίου να φιγουράρει μετά από τρεις αγωνιστικές στη δεύτερη κατηγορία πρώτη και αήττητη στο Νότιο Όμιλο.

Η ομάδα του Παναγιώτη Τζαναβάρα μόνο αδιάφορη δεν θα παρουσιαστεί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Μπορεί ο βασικός της στόχος να είναι η παραμονή στη Super League, αλλά θέλει τη νίκη κόντρα στη Ζάκυνθο τόσο για λόγους γοήτρου, όσο και για να διατηρηθεί σε τροχιά πρόκρισης και στο κύπελλο. Εκτός ότι η νίκη θα δώσει ψυχολογία και θα ανεβάσει το ηθικό, παράλληλα ένα πιθανό εντός έδρας παιχνίδι με έναν «εμπορικό» αντίπαλο θα βοηθήσει και οικονομικά το ταμείο της.

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας αναμένεται να παρατάξει με αλλαγές την ομάδα και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν πήραν ευκαιρίες στα τελευταία παιχνίδια. Από την άλλη, το πιο πιθανό είναι να προστατεύσει τον Λάουξ, που αν και ήταν στην αποστολή δεν αγωνίστηκε στο ματς στα Πηγάδια με την Ξάνθη, ενώ νοκ άουτ έχει τεθεί ο Ροτζέριο, που ταλαιπωρείται από ένα χτύπημα στον αστράγαλο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.