Σε χαμηλά στάνταρ η απόδοση

Αλλιώς περίμεναν την πρεμιέρα στον Ολυμπιακό Βόλου… Η ερυθρόλευκη ομάδα έχοντας κακή απόδοση, δέχθηκαν δύο γρήγορα τέρματα κι έχοντας τους βασικούς παίκτες στο οργανωτικό κομμάτι σε άσχημη ημέρα, δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν, ξεκινώντας το πρωτάθλημα με εντός έδρας ήττα, 0-2 από τη Ζάκυνθο.

Κόντρα σε μια ομάδα που δεν αναμένεται να είναι από τις διεκδικήτριες της ανόδου, ο Ολυμπιακός μπήκε καλά στον αγωνιστικό χώρο αλλά η υπεροχή κράτησε για λίγα λεπτά μέχρι να δεχθεί το πρώτο γκολ στο 9ο λεπτό. Και πριν καλά καλά οι παίκτες του προλάβουν να συνέλθουν από το σοκ, ο Τσόπελας με μακρινό σουτ έκανε το 0-2 με τη συμπλήρωση ενός τετάρτου στον αγώνα. Ακολούθησε κατάρρευση για την ομάδα του Νίκου Παντέλη που σε καμία περίπτωση δεν μπόρεσε να απειλήσει με τη λεγόμενη μεγάλη ευκαιρία τους νησιώτες. Μάλιστα, λίγο έλειψε να δεχθεί και τρίτο γκολ πριν βγει το ημίχρονο.

Παρά τις αλλαγές, ο Μαρτίνεθ στη θέση του τραυματία Μέζα στο 36′, ο Θέος στη θέση του Κορνελάτου στο 54′ και ο Ζέρης στη θέση του Μπάρμπα στο 64′, δεν άλλαξε κάτι, καθώς το πρόβλημα στην ανάπτυξη ήταν εμφανές. Η Ζάκυνθος είχε δύο μεγάλες φάσεις για τρίτο γκολ στην επανάληψη, ενώ ο Ολυμπιακός δοκάρι στο 75′ σε κεφαλιά του Κούτσι. Οι “ερυθρόλευκοι” δεν μπόρεσαν να ξεκλειδώσουν την καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενουμένων, ενώ είχαν την ατυχία σε ένα σημείο που έγιναν οι τρεις αλλαγές, να τραυματιστεί ο Χιντζίδης που παρέμεινε στον αγωνιστικό χώρο αλλά δεν μπορούσε να βοηθήσει.

Παίκτες-κλειδιά όπως ο Μπιτάνγκ ή ο Μέζα στο διάστημα που αγωνίστηκε δεν βοήθησαν, ενώ πιο δραστήριος φάνηκε ο Πινάρες. Αυτό που προβλημάτισε είναι το γεγονός ότι σε εντός έδρας ματς, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός δεν είχε καλή παρουσία. Και χρειάζεται λύσεις από όλους τους ποδοσφαιριστές καθώς η ομάδα δεν μπορεί να στηρίζεται μόνο στις …διαθέσεις των ξένων που διαθέτει.

Τόσο αμυντικά όσο κι επιθετικά, τα προβλήματα ήταν αρκετά μετά τα δύο γρήγορα γκολ που δέχθηκε κι ενόψει της συνέχειας, χρειάζεται βελτίωση. Πρόκειται για μία νέα ομάδα (στην ενδεκάδα ήταν μόνο δύο παίκτες από την περασμένη σεζόν) και χρειάζεται το χρόνο της για να “δέσει”, κάτι που φάνηκε στη χθεσινή αναμέτρηση, που αποτέλεσε “καμπανάκι” για τη συνέχεια.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.