Σκούρτης: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα»

Ο πρωταγωνιστής της μεγάλης νίκης της Νίκης Βόλου, Βασίλης Σκούρτης μίλησε στην κάμερα του novasports αμέσως μετά τον αγώνα με την Καλλονή.

«Σίγουρα είμαι χαρούμενος για τα γκολ που έβαλα. Το πιο σημαντικό είναι οτι βοήθησα την ομάδα μου να πάρει τη δεύτερη νίκη. Είναι πολύ σημαντικό αυτό για την ψυχολογία μας. Πιστεύω ότι δεν έχει τελειώσει ακόμη τίποτα. Μπορεί να είμαστε επτά βαθμούς, πίσω μας είναι ο Εργοτέλης. Είμαστε πολύ κοντά με τις άλλες ομάδες. Πρέπει να δούμε το επόμενο παιχνίδι με τον Πλατανιά. Είναι στα μέτρα μας και πιστεύω θα πάρουμε κάτι από εκεί».

Για το αν θα το χαρούν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του το αποτέλεσμα με την Καλλονή: «Όχι. Πρέπει να κοιτάξουμε τον επόμενο αγώνα. Δεν έχουμε χρόνο για καλοπέραση και για άλλα. Κάθε αγώνα πρέπει να τον βλέπουμε σαν τελικό».

Για το τι τους λέει ο Παναγιώτης Τζαναβάρας: «Ο προπονητής μας, μας λέει σε κάθε αγώνα να τα δίνουμε όλα, να παίζουμε για εμάς και για την ομάδα και αυτό βγάλαμε και σήμερα και με τον Αστέρα. Σήμερα όμως ήρθαν και τα γκολ. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.