Σπουδαία εμφάνιση για αθλητές του ΕΟΣ Βόλου σε αγώνες αναρρίχησης

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησαν οι αθλητές του ΕΟΣ Βόλου στο 26ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναρρίχησης Αγώνων Δυσκολίας «Αθ. Λευκαδίτη», παίδων-παμπαίδων, κορασίδων-παγκορασίδων, προαγωνιστική α’ κοριτσιών και προαγωνιστική α’ αγοριών καθώς και στους αγώνες ταχύτητας που πραγματοποιήθηκαν το πρωί και το απόγευμα του Σαββάτου 4 Απριλίου στο κλειστό γυμναστήριο «Βάκης Παρασκευόπουλος» του Βόλου στην πίστα αγωνιστικής αναρρίχησης του ΕΟΣ Βόλου.

Διοργανωτής των αγώνων ήταν ο ΕΟΣ Βόλου και μετείχαν περισσότεροι από 100 αθλητές από τους συλλόγους που καλλιεργούν το άθλημα της αναρρίχησης στην Ελλάδα. Οι αθλητές του ΕΟΣ Βόλου έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και διακρίθηκαν κατακτώντας κύπελλα και μετάλλια.
Ο πρόεδρος του ΕΟΣ Βόλου Γιώργος Καλτσογιάννης δήλωσε σχετικά: «Οι παράγοντες-εθελοντές του ΕΟΣ Βόλου με πρωτεργάτη τον έφορο αναρρίχησης του ΕΟΣ Βόλου Νίκο Κοντό καταφέραμε για άλλη μία φορά και φέραμε σε πέρας ένα μεγάλο και δύσκολο πανελλήνιο αγώνα αναρρίχησης αποσπώντας τα ευνοϊκά σχόλια του εφόρου αναρρίχησης της Ομοσπονδίας αλλά και αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στους εκατοντάδες επισκέπτες, αθλητές, γονείς, παράγοντες που κατέκλεισαν την περιοχή το Σαββατοκύριακο. Το ζητούμενο για εμάς είναι η καλλιέργεια των αθλημάτων ορειβασίας, αναρρίχησης και χιονοδρομίας ούτως ώστε αφενός μεν να διαδίδονται αρχές και αξίες που διδάσκονται στον αθλητισμό αφετέρου δε να δημιουργείται προστιθέμενη αξία στην περιοχή από την διοργάνωση των αγώνων. Στην προσπάθειά μας αυτή βοήθησε και ευχαριστούμε τη Διοίκηση του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ του Δήμου Βόλου για την παραχώρηση του γηπέδου αλλά και εξοπλισμού που απαιτείτο για τους αγώνες».

Στους Πανελλήνιους αγώνες δυσκολίας οι αθλητές του ΕΟΣ Βόλου έλαβαν τις εξής θέσεις:
Προαγωνιστική Α’ αγοριών: 1ος Χατζόπουλος Αχιλλέας, 5ος Γλιάτης Βασίλης, 13ος Τσατσης Δημήτριος, 15οι Καραμανιώλας Ιωνας και Μαγγίτσης Απόστολος
Κατηγορία παίδων: 8ος Καρκατσέλης Γεώργιος
Κατηγορία παμπαίδων: 9ος Νιφόρος Χαράλαμπος και 13ος Θεοτοκόγλου Ορέστης
Κατηγορία κορασίδων: 4η Καρκατσέλη Μαρία
Κατηγορία παγκορασίδων: 4η Καρκατσέλη Μαρία

Στους Πανελλήνιους αγώνες ταχύτητας οι αθλητές του ΕΟΣ Βόλου έλαβαν τις εξής θέσεις:
Προαγωνιστική Α’ αγοριών: 2ος Γλιάτης Βασίλης και 3ος Χατζόπουλος Αχιλλέας
Κατηγορία παίδων: 5ος Καρκατσέλης Γεώργιος
Κατηγορία κορασίδων: 4η Καρκατσέλη Μαρία

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.