«Στήνανε τα σημαιάκια, αλλά έρχονταν και σαν άλογα…» λέει ο Πηλαδάκης για τις αποκαλύψεις του «Koriopolis»

«Μέχρι τώρα ήξερα ότι έστηναν τα σημαιάκια αλλά τώρα έμαθα ότι έρχονταν και σαν άλογα στο Ael Fc Arena» σχολιάζει ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ Κώστας Πηλαδάκης με αφορμή την αποκάλυψη της νέας συνομιλίας που έφερε στη δημοσιότητα ο Κυριάκος Θωμαΐδης στον ΣΚΑΙ, και στην οποία μιλά ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος με γιατρό.

Αναλυτικότερα, ο κ. Πηλαδάκης έκανε την παρακάτω δήλωση στην εφημερίδα Ελευθερία και στον προϊστάμενο του αθλητικού ρεπορτάζ Σωτήρη Κέλλα:

«Μέχρι τώρα ήξερα ότι έστηναν τα σημαιάκια αλλά τώρα έμαθα ότι έρχονταν και σαν άλογα στο Ael Fc Arena. Αυτά γίνονταν τότε…». Και ο Κωστής Πηλαδάκης συνέχισε: «Κατά τα άλλα φταίω εγώ. Ντοπαρισμένοι έρχονταν, «κουμπωμένοι» έρχονταν πώς να μην υποβιβαστεί η ομάδα. Ναι φταίω εγώ που υποβιβάστηκε και όσα ακολούθησαν γιατί υπήρξαν επιπτώσεις οικονομικές, αγωνιστικές, ψυχολογικές ακόμα και οικογενειακές.

Μέχρι σήμερα πληρώνω τα «κουμπωμένα» παιχνίδια και τους παίκτες άλογα. Τη Δευτέρα σώθηκε ο Αστέρας Τρίπολης και την Παρασκευή υποβιβάστηκε η ΑΕΛ.

Ο νομικός της ΕΠΟ κ. Κουρίδης γνωμάτευσε τη χρονιά που υποβιβάστηκε ότι δεν μπορεί να γίνει αναδιάρθρωση για να ανέβουν Λεβαδειακός και Δόξα Δράμας και την επόμενη χρονιά ο ίδιος νομικός γνωμάτευσε οι ομάδες να γίνουν δεκαοκτώ.

Τώρα μιλάνε όλοι για αυτά που γίνονται στην ΕΠΟ και εμείς ένα λάθος που κάναμε ήταν ότι έπρεπε να κινηθούμε ποινικά εναντίον προσώπων και όχι κατά της Ομοσπονδίας.

Να τους τρέχουμε μέχρι σήμερα στα δικαστήρια. Κάθε απομαγνητοφώνηση και μια μαχαιριά υποβιβασμού για την ΑΕΛ, κάθε απομαγνητοφώνηση και μια δυσάρεστη έκπληξη για μας. Θα ακολουθήσουν πιθανόν κι άλλες… Γι’ αυτό και σηκώθηκα κι έφυγα από το ποδόσφαιρο».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.