Στα σχέδια και το Παντελής Μαγουλάς

Όλα από την αρχή «χτίζονται» στη Νίκη Βόλου, αλλά το πρώτο απ’ όλα που πρέπει να λυθεί για να καταφέρει να λειτουργήσει σωστά το ποδοσφαιρικό τμήμα και οι ακαδημίες, είναι αναμφίβολα το γηπεδικό. Οι άνθρωποι της Επιτροπής περιμένουν απάντηση από τα Ολυμπιακά Ακίνητα για το Πανθεσσαλικό, ενώ θα κάνουν συνάντηση και με τη Δημοτική Αρχή για την παραχώρηση κάποιων γηπέδων προκειμένου να «στεγαστούν» οι ακαδημίες και τα ποδοσφαιρικά τμήματα. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι αφήνουν το δικό τους «σπίτι». Το «Παντελής Μαγουλάς» βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση και θα πρέπει να γίνουν εργασίες τόσο στον χλοοτάπητα, όσο και στον χώρο των αποδυτηρίων για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και να βοηθά ουσιαστικά στην προπόνηση τα τμήματα του κυανόλευκου συλλόγου.

Από το φιλικό που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο με τον Ηρακλή, διαφάνηκε ξεκάθαρα το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η παλιά έδρα της Νίκης και το «σπίτι» της, στο οποίο ενδέχεται να επιστρέψει τη νέα αγωνιστική περίοδο. Τα μέλη της επιτροπής, αλλά και η Ερασιτεχνική Νίκη, γνωρίζουν ότι η «κλούβα» θα πρέπει να ετοιμαστεί κατάλληλα, ωστόσο αυτή τη στιγμή υστερούν σε πόρους…

Αυτό που θέλουν είναι να γίνει ανακατασκευή του χλοοτάπητα σε πρώτο χρόνο, ενώ σκέψεις υπάρχουν για συνθετικό χορτάρι στο βοηθητικό. Ωστόσο θα πρέπει να βρεθούν χρήματα για να γίνουν όλα αυτά.

Δρομολογούνται ενέργειες και πρωτοβουλίες
Αργά το απόγευμα της Τετάρτης (20.00) έχει προγραμματιστεί νέο Διοικητικό Συμβούλιο στην Ερασιτεχνική Νίκη και σε αυτό θα μετέχει και η Επιτροπή Ποδοσφαίρου. Ήδη τα πρώτα βήματα για την ομαλή λειτουργία των τμημάτων υποδομής έχουν γίνει και απόψε θα συζητηθούν θέματα για ενέργειες και πρωτοβουλίες, γύρω από το γηπεδικό θέμα, αλλά και την επίσκεψη στην ΕΠΟ για τις απαντήσεις που θέλουν οι διοικούντες σε νομικά ζητήματα, που αφορούν στην ομάδα και στη νέα σεζόν. Εκτός από το ραντεβού στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, το πιο πιθανό είναι να δρομολογηθεί και συνάντηση με ανθρώπους της Δημοτικής Αρχής και του Αθλητισμού, ώστε να υπάρξει συζήτηση για το γηπεδικό θέμα που απασχολεί την κυανόλευκη ομάδα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.