Στην τελική ευθεία ενόψει Λάρισας η ερυθρόλευκη ομάδα

Στην τελική της ευθεία μπαίνει από αύριο η μικρή προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου ενόψει του πρώτου αγώνα Κυπέλλου με τη Λάρισα την προσεχή Παρασκευή. Ο Νίκος Παντέλης αναμένεται να ρίξει λίγο τους ρυθμούς ώστε οι “ερυθρόλευκοι” να παρουσιαστούν φρέσκοι στο σημαντικό πρώτο ματς της νέας σεζόν. Μπορεί η έναρξη του πρωταθλήματος να αργεί ακόμη, αλλά ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του την πρόκληση του Κυπέλλου, διοργάνωση που θέλει να προχωρήσει και να επαναλάβει την περσινή επιτυχία όταν ήταν η μοναδική ομάδα της Football League που συμμετείχε στην προημιτελική φάση. Και μάλιστα αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη σημασία για όλους τα πρώτα ματς Κυπέλλου από τη στιγμή που αντίπαλος είναι η Λάρισα.

H εικόνα σε όλα τα φιλικά παιχνίδια ήταν θετικότατη, οι νέοι παίκτες άφησαν υποσχέσεις κι αναφερόμαστε στους ξένους της μεσοεπιθετικής γραμμής που αποκτήθηκαν για να κάνουν τη διαφορά. Ο Κούτσι, με μόλις δύο ημέρες προπόνησης, αγωνίστηκε την περασμένη Πέμπτη στο φιλικό στην Καρδίτσα, πέτυχε γκολ κι έδειξε ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Στον Φινλανδό επιθετικό ποντάρει πολλά ο Νίκος Παντέλης για το σκοράρισμα κι αναμένεται να δώσει κανονικά το “παρών” στο παιχνίδι με τη Λάρισα.

Από εκεί και πέρα, οι μεταγραφικές αναζητήσεις για τη διοίκηση δεν έχουν σταματήσει, καθώς αναμένεται να γίνει μία προσθήκη με παίκτη που θα αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή ή την επίθεση. Βιασύνη δεν υπάρχει αφού το ρόστερ έχει συμπληρωθεί στο μεγαλύτερο βαθμό του, εξετάζονται διάφορες περιπτώσεις και μέχρι την τελευταία στιγμή, ο Ολυμπιακός θα ψάχνει ακόμη έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.