Στη Νίκη και επίσημα Μαυροφώτης, Καραγιώργος και Τσαβές

Στην επίσημη ανακοίνωση τριών έμπειρων παικτών με τους οποίους είχε συμφωνήσει εδώ και καιρό όπως σας είχε ενημερώσει το magnesiasports, προχώρησε η Νίκη. Συγκεκριμένα ανακοινώθηκαν ο σέντερ, Νίκος Μαυροφώτης, ο γκαρντ Γιάννης Καραγιώργος και ο πάουερ φόργουροντ, Στέλιος Τσαβές.

Η ανακοίνωση: Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τους καλαθοσφαιριστές Νικόλαο Μαυροφώτη, Γιάννη Καραγιώργο και Στέλιο Τσαβέ.

Ο πρώτος την περασμένη σεζόν φορούσε τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου και αγωνίζεται στη θέση του “4”, ο δεύτερος αγωνιζόταν στον Αλμυρό και είναι περιφερειακός, ενώ ο τρίτος άνηκε στο έμψυχο δυναμικό του Γ.Σ. Βόλου και αγωνίζεται επίσης ως “4”.
Πρόκειται για αθλητές με πολυετή θητεία στα εθνικά, αλλά και στα τοπικά πρωταθλήματα κι ενδέχεται να βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα μας την προσεχή αγωνιστική σεζόν. Τους ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες, με τη φανέλα της Νίκης Βόλου.

Παράλληλα, θα επιθυμούσαμε να ευχηθούμε καλή συνέχεια στους Στέφανο Βλήτσιο και Αποστόλη Βασδέκη, που δε θα συνεχίσουν στην ομάδα μας τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τον πρώτο να παραχωρείται στον Ολυμπιακό Βόλου και τον δεύτερο να οδεύει προς τον Ίωνα Βόλου, με ένα χρόνο υποσχετική από την ομάδα μας. Τους ευχαριστούμε για την βοήθειά τους τα προηγούμενα έτη και τους ευχόμαστε ό,τι καλύτερο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.