Στους ρυθμούς του ντέρμπι

Στους ρυθμούς του ντέρμπι με τη Μεταμόρφωση στο κλειστό της Νέας Ιωνίας κινούνται στη Νίκη. Ο Θανάσης Κασαπίδης αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με τον Καραθανάση, ενώ παίκτες και τεχνική ηγεσία περιμένουν για άλλη μια φορά τον κόσμο να είναι στο πλευρό τους και να τους στηρίξει στη δύσκολη προσπάθεια τους.

Η Νίκη στο πρώτο παιχνίδι το κλειστό «Βάκης Παρασκευόπουλος» είχε ηττηθεί από τη Μεταμόρφωση με μεγάλη διαφορά πόντων. Αυτό που την ενδιαφέρει είναι να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα, έστω και με μισό καλάθι, ώστε να διατηρηθεί πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Σε σχέση με το ματς του πρώτου γύρου, αναμφίβολα οι κυανόλευκοι παρουσιάζονται πιο έτοιμοι και πιο δεμένοι. Στο μόνο που υστερούν είναι οι λύσεις από τον πάγκο, καθώς δεν έχουν αρκετές, αλλά θεωρούν ότι και με τη βοήθεια των φιλάθλων τους, θα αντέξουν σε ακόμα ένα ντέρμπι και θα κατακτήσουν τη νίκη εκμεταλλευόμενοι για ακόμη μια φορά την έδρα τους.

Κάλεσμα στον κόσμο για το ντέρμπι

Τον κόσμο στο πλευρό τους θέλει η ανδρική ομάδα μπάσκετ της Νίκης, που υποδέχεται τη Μεταμόρφωση στο τοπικό ντέρμπι της Γ Εθνικής μπάσκετ ανδρών. Η Ερασιτεχνική εξέδωσε κάλεσμα προς τον κόσμο για τη στήριξη της ομάδας, αλλά και για οικονομική ενίσχυση στο σύλλογο.

Συγκεκριμένα:
“Με βολιώτικο ντέρμπι ξεκινάει ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών στο μπάσκετ. Η Νίκη Βόλου υποδέχεται τη συμπολίτισσα Μεταμόρφωση το Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 18:00 στο κλειστό γυμναστήριο Νέας Ιωνίας, σε έναν αγώνα με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον που συγκεντρώνει τα βλέμματα όλης της μπασκετικής Μαγνησίας.
Η προετοιμασία της κυανόλευκης ομάδας συνεχίζεται εντατικά με καθημερινές προπονήσεις, υπό τις οδηγίες του Θανάση Κασαπίδη και με συμμετοχή όλων των καλαθοσφαιριστών. Κάποιες μικροενοχλήσεις που ταλαιπώρησαν ορισμένους από τους παίκτες, αντιμετωπίζονται από τους γιατρούς της ομάδας και πλην του νεαρού Γιάννη Λατσίνογλου ο οποίος δεν θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί, όλοι οι υπόλοιποι βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για την Σαββατιάτικη αναμέτρηση.
Οι καλαθοσφαιριστές, ο προπονητής και η διοίκηση της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου απευθύνουν κάλεσμα σε όλους τους φιλάθλους της Νίκης Βόλου και στους φίλους του μπάσκετ, να γεμίσουν το γήπεδο και να υποστηρίξουν την ομάδα μας στον κρίσιμο προσεχή αγώνα.
Καλούν επίσης τους φιλάθλους, να συμβάλουν με ένα μικρό ποσό ως οικονομική ενίσχυση, προκειμένου να βοηθήσουν τον Ερασιτέχνη να αντιμετωπίσει τις τεράστιες λειτουργικές υποχρεώσεις του. Η συμμετοχή του κόσμου είναι πολύτιμη, ιδιαίτερα σε αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο που διανύει ο ιστορικός Σύλλογος, με την ανδρική ομάδα μπάσκετ να είναι ο κύριος εκφραστής της «Νικιώτικης ιδέας».
Η Νίκη Βόλου είναι μια μεγάλη οικογένεια. Σας περιμένουμε όλους στο κλειστό”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.