Στο ντέρμπι με την ΑΕΛ στρέφονται στη Νίκη

Την αήττητη και πρωτοπόρο ΑΕΛ υποδέχεται την Κυριακή (16/11) στις 6 το απόγευμα η Νίκη Βόλου για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής μπάσκετ ανδρών. Οι κυανόλευκοι και στην Καρδίτσα πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση και έδειξαν στοιχεία βελτίωσης παρά την ήττα και πλέον στρέφονται αποκλειστικά στο ιδιαίτερο αυτό παιχνίδι της Κυριακής, με τον κόσμο να αναμένεται να δώσει βροντερό παρών στις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου της Νέας Ιωνίας.

Το έργο βέβαια των παικτών του Βασίλη Καραϊσκου είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Μπορεί το κλειστό της Νέας Ιωνίας να μην έχει «πέσει» μέχρι στιγμής, αλλά η Λάρισα είναι μία ομάδα που δημιουργήθηκε για να πρωταγωνιστήσει και το αποδεικνύει στο παρκέ μετρώντας πέντε νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Η αήττητη λοιπόν στην έδρα της Νίκη Βόλου, φιλοξενεί την αήττητη στο πρωτάθλημα ΑΕΛ. Η διαφορά ανάμεσα στις δυο ομάδες είναι ότι οι κυανόλευκοι δεν διαθέτουν τόσες πολλές λύσεις από τον πάγκο με τις επιλογές του τεχνικού τιμ να είναι περιορισμένες… Άλλωστε τα δύο εκτός έδρας παιχνίδια που έχασε η Νίκη ήταν γιατί δεν άντεξε μέχρι το τέλος…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.