Στο πέταλο οι Blue Angels

Στο πέταλο θα βρίσκονται οι οργανωμένοι οπαδοί των Blue Angels στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και καλούν τα μέλη τους να βρίσκονται μία ώρα πριν τη σέντρα στο Πανθεσσαλικό. Επίσης με ανακοίνωση τους γνωστοποιούν ότι το βράδυ του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί πάρτι στα γραφεία του συνδέσμου.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση:

«Οι Blue Angels δίνουν ραντεβού αυτή την Κυριακή στο πέταλο. Όλα τα μέλη του συνδέσμου καλούνται μία ώρα πριν τον αγώνα να βρίσκονται εκεί για την πιο σωστή οργάνωση της κερκίδας. Φέτος οι κερκίδες μας θα γραφτούν για ακόμα μια χρονιά στην ιστορία.
Μετά και τη σημερινή μας γενική συνέλευση, εγκρίθηκε το νέο Δ.Σ. του συνδέσμου το οποίο θα είναι 7μελές, όπως επίσης και κάποια λειτουργικά θέματα του συνδέσμου. Τα νέα μας γραφεία από Δευτέρα θα είναι κανονικά σε λειτουργία στην Αναπαύσεως 43. Οι εγγραφές των νέων μελών συνεχίζονται κανονικά (30 ευρώ ετήσια συνδρομή και εγγραφή).
Αύριο Σάββατο θα πραγματοποιηθεί και το πρώτο πάρτι τις φετινής χρονιάς στο σύνδεσμο. Ραντεβού λοιπόν αύριο στα νέα γραφεία του συνδέσμου στης 21:00 για το πάρτι και την Κυριακή 18:00 στο πέταλο του Πανθεσσαλικού. Τα Σαββατοκύριακα παίρνουν επιτέλους ζωή για εμάς και θα είναι και φέτος κυανόλευκα.
BLUE ANGELS 1994».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.