Στο παιχνίδι της Εθνικής η Κ15 του Ολυμπιακού

Η ομάδα Κ15 του Ολυμπιακού Βόλου θα βρεθεί απόψε στο γήπεδο Καραϊσκάκη προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγώνα της Εθνικής με τα Νησιά Φερόες, έπειτα από πρόσκληση της ΕΠΟ. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές θα δώσουν και φιλικό παιχνίδι στην Αθήνα με τον Ατρόμητο. Επίσης μία σειρά από αποφάσεις και πρωτοβουλίες ανακοινώθηκαν μέσω ανακοίνωσης από τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό:

«Συνήλθε την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014 στα γραφεία του Συλλόγου το Διοικητικό Συμβούλιο και αποφάσισε για διάφορα θέματα και ενέργειες που θα γίνουν το επόμενο διάστημα.

Αποφασίστηκε η δημιουργία ενός καλαίσθητου ετήσιου ημερολογίου για το έτος 2015 το οποίο θα περιλαμβάνει φωτογραφικό υλικό από όλα τα τμήματα που διατηρεί ο Σύλλογος, καθώς και προβολή των επιχειρήσεων που θα βοηθήσουν στην υλοποίηση του ημερολογίου.

Αποφασίστηκε η διοργάνωση της ετήσιας Χριστουγεννιάτικη γιορτής που θα γίνει την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014 στο κέντρο ΚΧ 1948 όπου θα γίνει και η κλήρωση της λαχειοφόρου που θα κυκλοφορήσει σύντομα και θα περιλαμβάνει πλούσια δώρα.

Για την ενεργοποίηση των παλαιών μελών και την εγγραφή νέων, αποφασίστηκε για μεν τα παλαιά μέλη η ενεργοποίηση τους ξανά να γίνει μόνο με την πληρωμή του τρέχοντος έτους.

Όσοι δεν ανταποκριθούν θα γίνει εκκαθάριση του Μητρώου μελών και θα διαγραφούν από μέλη όπως ορίζει το καταστατικό.

Όσο για την εγγραφή νέων μελών να γίνει προσέγγιση κατ αρχάς των γονέων όλων των αθλητών που είναι εγγεγραμμένοι στα τμήματα του Συλλόγου και επειδή συνεισφέρουν στο Σύλλογο να μπορούν να γίνουν μέλη με μόνο 10 ευρώ ετησίως για όσο χρονικό διάστημα έχουν τα παιδιά τους στον Σύλλογο.

Αποφασίστηκε επίσης η επανασύσταση των τμημάτων Πάλης και Τζούντο με υπεύθυνο προπονητή τον κο Τσόχα Σωτήριο.

Οι προπονήσεις γίνονται στο κλειστό Βαρέων αθλημάτων στην Νεάπολη Βόλου τηλ επικοινωνίας 6996133607.

Τέλος αποφασίστηκε η αποστολή της ομάδος ποδοσφαίρου Κ15 στην Αθήνα προκειμένου μετά από πρόσκληση της ΕΠΟ να παρακολουθήσει τον αγώνα της Εθνικής ομάδος Ποδοσφαίρου με τα Νησιά Φεροε και να δώσει φιλικό παιχνίδι με την ομάδα Κ15 του Ατρόμητου Αθηνών.

Η βοήθεια που προσφέρουν οι επιχειρήσεις του Βόλου και οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου είναι μεγάλη και συμβάλλουν σημαντικά στο να λειτουργούν τα αγωνιστικά τμήματα οι υποδομές των ομάδων και το Αθλητικό κέντρο του Συλλόγου στην Άλλη Μεριά.

Τους ευχαριστούμε για την βοήθεια τους και τους καλούμε, παρά την δυσμενή οικονομική κατάσταση που βιώνουμε όλοι μας, να ανταποκριθούν για μια ακόμη φορά τόσο στην έκδοση του ημερολογίου προβάλλοντας τις επιχειρήσεις τους όσο και στην οργάνωση της Χριστουγεννιάτικης γιορτής, προκειμένου να δώσουν βαθιά οικονομική ανάσα στον Σύλλογο».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.