Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων ο Κένταυρος Αγριάς

Αναχωρεί σήμερα, Δευτέρα 6 Ιουλίου το πρωί, για την Αργολίδα, η ομάδα Παμπαίδων Χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς, προκειμένου να συμμετέχει στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της Κατηγορίας της, που θα διεξαχθεί από 6 – 11 Ιουλίου.
Η διοργάνωση έχει την επωνυμία Danaon Cup και διοργανωτής είναι ο σύλλογος του Διομήδη Άργους. Θα συμμετέχουν 20 ομάδες από όλη την Ελλάδα (Δράμα, Κιλκίς, Βέροια, Θεσσαλονίκη, Έδεσσα, Αγριά, Αθήνα, Σαλαμίνα, Άργος) καθώς και η ομάδα της Bitola (Σκόπια),η οποία συμμετέχει στο τουρνουά, εκτός συναγωνισμού.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται παρόλο τις αντίξοες συνθήκες, που βιώνει η Ελληνική κοινωνία, και αυτό είναι το καλύτερο μήνυμα αισιοδοξίας για όλους μας,δείγμα πως ο αθλητισμός και ενώνει αλλά και ψυχική ανάταση προσφέρει. Η ομάδα Παμπαίδων του Κενταύρου Αγριάς, έχοντας ανακηρυχθεί πρωταθλήτρια στην Κεντρική Ελλάδα, συμμετέχει για μια ακόμη χρονιά στη διοργάνωση, με πρώτιστο στόχο τις αγωνιστικές εμπειρίες των αθλητών, αλλά και το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα. Έχει προετοιμασθεί κατάλληλα όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, με εντατικές καθημερινές προπονήσεις (διπλές τις τελευταίες δέκα μέρες) και μόνο της μειονέκτημα είναι η έλλειψη αγώνων προετοιμασίας. Ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Αθανασαράκης είναι αισιόδοξος ότι όλοι οι νεαροί αθλητές θα δώσουν το καλύτερο τους εαυτό. Την αποστολή θα συνοδεύσουν επίσης ως αρχηγός της αποστολής ο κ. Χαλκιάς Αντώνης (μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου) και ο Γεώργιος Χατζάκος (βοηθός προπονητή). Οι αγώνες θα ξεκινήσουν με την επίσημη τελετή των αγώνων, που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Δευτέρας 6 Ιουλίου 2015, στη Νέα Κίο.
Το αγωνιστικό πρόγραμμα ξεκινάει από την Τρίτη 7 Ιουλίου, με τους αγώνες της ά φάσης. Σε αυτή τη φάση οι ομάδες έχουν χωρισθεί σε τρεις ομίλους των τριών ομάδων και σε ακόμα τρεις των τεσσάρων ομάδων. Η ομάδα του Κενταύρου Αγριάς βρίσκεται στον 1ο όμιλο μαζί με τις ομάδες των Βριλησσίων και της ΧΑΝΘ. Ο Κένταυρος αντιμετωπίζει το πρωί της Τρίτης, στις 8.30 την ομάδα των Βριλησσίων και στις 16.15 της ίδιας μέρας την ομάδα της ΧΑΝΘ. Ανάλογα με τη θέση που θα καταλάβει στη α΄φάση, θα προχωρήσει σε αγώνες κατάταξης στην επόμενη φάση.

Το Δ.Σ.του Κενταύρου ευχαριστεί όσους συνέβαλαν, για να μπορέσει να πραγματοποιηθεί η αποστολή του συλλόγου μας, σε αυτό το Πανελλήνιο πρωτάθλημα, στις σημερινές δύσκολες συνθήκες. Ευχαριστεί τους διοργανωτές, τους γονείς των παιδιών αλλά και τους χορηγούς της αποστολής:

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΑΓΡΙΑΣ
ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΚΗΣ
ΑΦΟΙ ΛΑΜΠΗ
ΚΟΥΡΕΙΟ ΜΟΥΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.