Στρατίκης: «Δεν γίνεται να χάσουμε κι άλλη κατηγορία»

Επιστρέφουν στις προπονήσεις και στο παρκέ οι παίκτες της Νίκης, έχοντας ουσιαστικά ένα δεκαήμερο μπροστά τους για να προετοιμαστούν για την τελική ευθεία και τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές που θα κρίνουν την παραμονή τους στη Γ’ Εθνική μπάσκετ ανδρών.

Ο Σπύρος Στρατίκης μίλησε στο magnesiasports για το κλίμα που επικρατεί στην κυανόλευκη ομάδα και δήλωσε αισιόδοξος ότι έστω και την τελευταία αγωνιστική θα επιτευχθεί η παραμονή.

«Όλα δείχνουν ότι η χρονιά θα κριθεί στο τελευταίο παιχνίδι με τη Σιάτιστα. Για εκεί πάει το θέμα. Αυτό που πρέπει να επιδιώξουμε είναι να πάμε με έναν βαθμό πάνω, ώστε να έχουμε την πολυτέλεια να χάσουμε μέχρι 18 πόντους (77-58 το σκορ του πρώτου γύρου υπέρ της Νίκης), αλλά είναι δύσκολο. Η Σιάτιστα έχει καλύτερο πρόγραμμα από εμάς».

Για το αν τους έχουν επηρεάσει όσα έγιναν στο ματς με το Αγρίνιο: «Μας επηρέασε αλλά το έχουμε αφήσει πίσω. Το ξεπεράσαμε αυτό. Προσπαθούμε να μπούμε ξανά σε ρυθμό».

Για το επόμενο παιχνίδι στην Κοζάνη: «Και στην Κοζάνη το παιχνίδι είναι στα μέτρα μας. Αν κερδίσουμε θα είναι ιδανικό για εμάς. Σημασία έχει αυτή τη στιγμή να δείξουμε ότι βελτιωνόμαστε και να δηλώνουμε παρών. Πρέπει να δείξουμε μία συνέχεια και μία πρόοδο. Δεν είναι ώρα να κάνουμε αυτοκριτική. Πρέπει να παλέψουμε. Δεν γίνεται να χάσουμε κι άλλη κατηγορία κι αυτή τη σεζόν. Θα είναι κρίμα. Όπως κι να χει εμείς θα δώσουμε ό,τι μπορούμε. Αυτό είναι σίγουρο».

Για προβλήματα που αντιμετωπίζει: «Το μόνο πρόβλημα αυτή τη στιγμή, είναι οι φοιτητές που λείπουν. Από την επόμενη εβδομάδα όμως θα είναι όλοι παρόντες και θα ξεκινήσουμε να ανεβάζουμε ρυθμό. Αυτή η αισιοδοξία που νιώθουμε εγώ και οι παίκτες, πιστεύω ότι θα βγει και στο γήπεδο και στο τέλος θα χαρούμε με την παραμονή μας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.