Στρατίκης: «Ομάδα στα μέτρα μας»

Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής μπάσκετ ανδρών επαναρχίζει την Κυριακή και η Νίκη Βόλου έχει μία εξαιρετικά δύσκολη και σημαντική έξοδο στην Κοζάνη. Οι κυανόλευκοι φιλοξενούνται από τους Διόσκουρους σε ένα ματς που είναι κρίσιμο τόσο για τη φετινή αγωνιστική σεζόν, αλλά και για την ιστορία τους, αφού κρίνει κατά ένα μεγάλο ποσοστό τις ελπίδες παραμονής τους στην κατηγορία.

Ο προπονητής της ομάδας, Σπύρος Στρατίκης μίλησε στο magnesiasports για το κλίμα που επικρατεί στο κυανόλευκο συγκρότημα, λίγες μέρες πριν τον κρίσιμο αγώνα.

«Είναι μια ομάδα στα μέτρα μας, αλλά υπάρχει στη μέση το άγχος για το αποτέλεσμα. Ό,τι και να γίνει πρέπει να τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε και για βαθμολογικούς και για ψυχολογικούς λόγους. Αυτό το γνωρίζουν καλά και τα παιδιά. Εμείς παίζουμε με την πλάτη στον τοίχο αυτές τις τελευταίες αγωνιστικές και πρέπει να «ζήσουμε» με αυτό το άγχος μέχρι το τέλος. Οι Διόσκουροι μπορεί να παρουσιάζονται αδιάφοροι βαθμολογικά, αλλά είναι μια ομάδα που δουλεύουν πολύ μέσα στο γήπεδο, αφού διαθέτουν νεανικό και ταλαντούχο ρόστερ. Αν εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει τότε θα πάρουμε το ροζ φύλλο, αλλά δεν είναι εύκολο. Είναι ένα εκτός έδρας ματς με μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Είμαστε αισιόδοξοι και πιστεύουμε στις δυνατότητες μας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.