«Στρατηγική», συγκέντρωση και υπομονή

Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις ένα παιχνίδι θα πρέπει να κοιτάξεις να μην το χάσεις… Σε αυτή τη φιλοσοφία θα στηριχτεί η Νίκη Βόλου στη Δευτεριάτικη έξοδο της στην Ξάνθη για την 8η αγωνιστική της Super League. Οι κυανόλευκοι με ανεβασμένο το ηθικό μετά την πρώτη νίκη τους επί του Πανθρακικού, θα παραταχθούν για το δεύτερο σερί θετικό αποτέλεσμα.

Στο ματς του κυπέλλου έδειξαν ότι λίγο ήθελε για να πάρουν κάτι στα «Πηγάδια» και αν μη τι άλλο πως η Ξάνθη είναι μία ομάδα στα μέτρα τους. Με τον Παναγιώτη Τζαναβάρα να έχει «διαβάσει» το παιχνίδι της Ακριτικής ομάδας και να ρίχνει ιδιαίτερο βάρος στην τακτική, οι κυανόλευκοι θα παραταχθούν με σκοπό να κρατήσουν πρωτίστως το μηδέν στην άμυνα και να διασφαλίσουν τον βαθμό της ισοπαλίας και αφετέρου για να χτυπήσουν σε κάποια κόντρα για ένα γκολ.

Στη Νίκη πιστεύουν ότι τα «κλειδιά» για το θετικό αποτέλεσμα στην Ξάνθη, θα είναι η «στρατηγική», η συγκέντρωση για 90 λεπτά και η υπομονή στο παιχνίδι. Αναμφίβολα οι δυο ομάδες θέτουν τον ίδιο στόχο, αυτόν την παραμονής και ακόμη και η ισοπαλία στην έδρα ενός εκ των διεκδικητών της σωτηρίας, θα είναι σημαντικό αποτέλεσμα.

Το μοναδικό πρόβλημα για τον Παναγιώτη Τζαναβάρα είναι ο Λάουξ και όσο οι μέρες περνούν, θεωρείται όλο και πιο δύσκολο να προλάβει τον αγώνα της Δευτέρας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.