Τάσσος: «Πάμε στα Γρεβενά να κλέψουμε το παιχνίδι»

Ο καλαθοσφαιριστής της Νίκης Βόλου, Φώτης Τάσσος, μίλησε στο magnesiasports για την επόμενη δύσκολη αποστολή της κυανόλευκης ομάδας στα Γρεβενά. Οι κυανόλευκοι αντιμετωπίζουν τον Πρωτέα για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και όπως τονίζει ο Βολιώτης σέντερ, δεν είναι το φαβορί η Νίκη, αλλά θα πάνε για «να κλέψουν» το παιχνίδι.

«Τους αντιμετωπίσαμε και στη Νέα Ιωνία και τους κερδίσαμε. Τους γνωρίζουμε σαν ομάδα, αλλά δεν είναι μία ασφαλής διαφορά αυτή που έχουμε για να πούμε ότι θα τους βάλουμε από κάτω στην ισοβαθμία. Τα Γρεβενά μάλιστα δεν παρουσιάζονται όπως στον πρώτο γύρο. Έχουν κάνει ένα καλό σερί και έχουν ανέβει αγωνιστικά. Είναι μία από τις ομάδες που βρίσκονται σε φόρμα».

Για το σημαίνει αυτό το παιχνίδι και πόσο σημαντικό είναι: «Έχουμε βάλει τα πράγματα κάτω και έχουμε δει ποια ματς χρειαζόμαστε για να είμαστε σίγουροι. Αυτό το παιχνίδι δεν είναι τόσο κρίσιμο για εμάς Αν το πάρουμε θα είναι το κάτι παραπάνω και πιστεύω ότι σωθήκαμε. Αλλά και να μην το πάρουμε, έχουμε άλλα παιχνίδια που μπορούμε και πρέπει να χτυπήσουμε».

Για το σκεπτικό με το οποίο θα παραταχθεί η Νίκη: «Πάμε εκεί χωρίς άγχος, να διεκδικήσουμε τη νίκη. Πάμε εκεί ουσιαστικά για να «κλέψουμε» το παιχνίδι. Δεν θέλουμε ούτε να είμαστε το φαβορί, που δεν είμαστε, ούτε να αγχωθούμε. Δεν είμαστε έμπειρη ομάδα, αλλά είναι μία ομάδα στα μέτρα μας. Αν βρεθούμε σε καλή μέρα και βγάλουμε το πάθος που δείχνουμε στην έδρα μας τότε θα διεκδικήσουμε. Είναι θέμα ημέρας και ποια ομάδα θα είναι καλύτερη μέσα στο γήπεδο».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.