Τίμησαν τη μνήμη των νεαρών παιδιών και έστειλαν το μήνυμα τους (photos)

Ένα φιλικό διαφορετικό από τα υπόλοιπα, στο οποίο δεν είχε σημασία το αποτέλεσμα και ο νικητής, αλλά το μήνυμα που στάλθηκε προς όλες τις κατευθύνσεις και ο φιλανθρωπικός σκοπός για τον οποίο διεξήχθη, πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Ριζομύλου την Πέμπτη το απόγευμα.

Συγκεκριμένα Αστέρας και Διαγόρας αγωνίστηκαν με στόχο να στείλουν το μήνυμα τους για τα διόδια και στη μνήμη των τριών νεαρών παιδιών που έχασαν τη ζωή τους σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στην παλαιά εθνική οδό Λάρισας – Βόλου. Τα δύο χωριά ένωσαν τις δυνάμεις τους και τίμησαν τη μνήμη των Φίλιππου Καπανιάρη, Αικατερίνης και Ιωάννας Κουτσιαρή. Παράλληλα τα έσοδα του αγώνα διατέθηκαν στον οργανισμό «Το χαμόγελο του παιδιού».

«Απαιτούμε άμεσες λύσεις, τα διόδια είναι θάνατος» έγραφε το πανό που είχε αναρτηθεί στο γήπεδο για να σταλεί το μήνυμα στους υπευθύνους και στην Πολιτεία… “Ας είναι τα παιδιά μας τα τελευταία θύματα, άμεση κατάργηση των διοδίων του Μοσχοχωρίου”, ανέφερε ένα άλλο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, για την ιστορία να αναφέρουμε ότι Αστέρας και Διαγόρας ήρθαν ισόπαλοι και το παιχνίδι τελείωσε 2-2.

Για τον Αστέρα τα δυο γκολ πέτυχε ο Τριχόπουλος, ενώ για τον Διαγόρα σκόραραν οι Γκοντόλος και Καραμανλής.

Οι συνθέσεις:

ΑΣΤΕΡΑΣ: Βουραζέρης, Λουφόπουλος, Καραλόπουλος, Καλαμπαλίκης, Σεσκλιώτης, Αχμάτι, Τριχόπουλος, Μυλωνάς, Ρουσάς, Ρέβης, Παπαγιαννόπουλος,

Επαιξαν και οι: Παπαχρήστος, Καραμανιώλας, Κάκου, Φίλος, Κουβελάς

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Αράπης, Μαμουρέλης, Σουφλάρης, Μαστροχρήστος, Βλάχος, Πρασάς Απ., Κάρρος, Κατσίκης, Γκοντόλος, Καραμανλής, Χαλιμούρδας

Επαιξαν και οι: Στεργιούλας, Γαλαγαύρος, Πρασάς Αλ., Πριάτικας, Τζάνης, Καμπέρης, Μπαρτζιάλης

1

2

3

4

5

6

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.