«Τα ψυχικά αποθέματα θα φέρουν την παραμονή»

Παρά το γεγονός οτι η ομάδα ηττήθηκε με δύο πόντους και δεν κατάφερε να πάρει προβάδισμα… παραμονής, η διοικούσα επιτροπή μπάσκετ της Νίκης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει τους παίκτες για την εμφάνιση τους, στο παιχνίδι της Γ’ Εθνικής με την Καστοριά. Οι κυανόλευκοι τα έδωσαν όλα, ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες και η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να τους στηρίξει και να είναι για ακόμη μία φορά στο πλευρό τους.

Η ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής: Η Διοικούσα Επιτροπή καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου εκφράζει τα συγχαρητήριά της στο έμψυχο δυναμικό του τμήματος, για την εμφάνιση του στο απογευματινό παιχνίδι με τη δυνατή Καστοριά. Εκφράζουμε την πεποίθηση πως με τα αποθέματα ψυχής που δείχνουν οι παίκτες μας κάθε Κυριακή και την επιθυμία τους να φτάσουν εις πέρας την αποστολή τους, θα εξασφαλίσουν την παραμονή της ομάδας μας στη Γ’ Εθνική, την ερχόμενη Κυριακή με τη Σιάτιστα. Είμαστε δίπλα τους.

Τέλος, θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια και στην ομάδα της Α.Ε. Λάρισας, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στον σύλλογο της γειτονικής μας πόλης, στη νέα πρόκληση που τον περιμένει στην Β’ Εθνική, από τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.