Το γκολ ήταν μόνο η αρχή…

Το γκολ που πέτυχε ο Ροτζέριο Μάρτινς στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός με τη φανέλα της Νίκης Βόλου, φαίνεται πώς ήταν μόνο η αρχή για τον Βραζιλιάνο άσο…

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός, χάρισε με το τέρμα που πέτυχε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του, απέδειξε ότι η κυανόλευκη ομάδα «έχανε» που τον κρατούσε στον πάγκο της και έστειλε το μήνυμα του ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας στηρίζει πολλά στον «Ρότζι». Και το γκολ που πέτυχε, εκτός του ότι χάρισε μία σημαντική νίκη σε συλλογικό επίπεδο, έφερε και την ατομική διάκριση. Μπορεί να μην πήρε ένα από τα δύο βραβεία της αγωνιστικής, αν και θα μπορούσε, αλλά ψηφίστηκε στην καλύτερη ενδεκάδα της 7ης ημέρας της Super League, στην εκπομπή «Η ώρα των πρωταθλητών», του συνδρομητικού καναλιού της Nova που έχει και τα δικαιώματα της λίγκας. Η διάκριση αυτή έρχεται να επιβραβεύσει από την πρώτη κιόλας συμμετοχή του με φανέλα βασικού, την παρουσία του και την εμφάνιση του και το σίγουρο είναι ότι έχοντας τον Παναγιώτη Τζαναβάρα στην άκρη του πάγκου να του δείχνει απόλυτη εμπιστοσύνη, ο Ροτζέριο μπορεί να πετύχει πολλά περισσότερα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.