Το ενδιαφέρον στρέφεται στο ματς Κυπέλλου

Ικανοποιημένος έμεινε ο Νίκος Παντέλης από την προσπάθεια και την παρουσία των παικτών της ομάδας του στο χθεσινό φιλικό με τον Πανιώνιο στο ΕΑΚ κι από σήμερα μπαίνει στην τελική της ευθεία η προετοιμασία ενόψει του επαναληπτικού Κυπέλλου με τη Λάρισα. Οι “ερυθρόλευκοι” αδικούνται από τη φιλική ήττα με 0-1, καθώς είχαν καλή εμφάνιση, με τον προπονητή τους να δοκιμάζει διάφορα σχήματα και να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές.

Είναι χαρακτηριστικό ότι από τους 23 παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν, οι 16 έπαιξαν για πρώτη φορά με την ερυθρόλευκη φανέλα στην έδρα της ομάδας, το ΕΑΚ, ενώ στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης καταγράφτηκε το ντεμπούτο του Θέου, που παρά το γεγονός ότι μετράει λίγες ημέρες στο Βόλο, έδειξε πολύ θετικά στοιχεία. Ο Νίκος Παντέλης δοκίμασε ενδεκάδα ενόψει Λάρισας, καθώς έχει κατασταλάξει στις περισσότερες -αν όχι- σε όλες τις επιλογές του. Ο Μέζα αγωνίστηκε στο δεύτερο μέρος, δείχνοντας ξανά ότι θα είναι ο ηγέτης του Ολυμπιακού στη μεσοεπιθετική γραμμή. Άλλωστε, η ποιότητα του διεθνούς από τη Βενεζουέλα είναι σε υψηλό επίπεδο και από τις πρώτες ημέρες ξεχώρισε… Έτσι, ο έμπειρος τεχνικός καλείται να χωρέσει στην ενδεκάδα τους πέντε ξένους, τον Κορνελάτο που είναι ανασταλτικός χαφ και τον Νικολιά που στο πρώτο ματς ήταν εξαιρετικός, άλλαξε την εικόνα του αγώνα και σημείωσε το “χρυσό” γκολ.
Από σήμερα ο Νίκος Παντέλης και οι συνεργάτες του χαλαρώνουν τους ρυθμούς στις προπονήσεις με φόντο το μεγάλο ματς της Παρασκευής. Μετά το “διπλό” στη Λάρισα, κράτησε χαμηλούς τόνους διότι γνωρίζει ότι παίχθηκε μόνο το “πρώτο ημίχρονο” της πρόκρισης. Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν το πλεονέκτημα από το 0-1 στο Αλκαζάρ, αλλά οφείλουν να συνεχίσουν προσγειωμένοι για να ολοκληρώσουν τη δουλειά… Το θετικό είναι πως δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών και μοναδική απουσία είναι η τιμωρία του Ρόκα που δεν υπολογίζεται ξανά για την προσεχή συνάντηση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.