Το ρόστερ του Ολυμπιακού Βόλου

Με το ρόστερ να έχει σχεδόν κλείσει και λέμε σχεδόν καθώς παραμένει ανοικτό παράθυρο για ακόμη μία μεταγραφή, μετά την απόκτηση του Κούτσι ο Νίκος Παντέλης έχει τη δυνατόητα να δουλεύει με όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του. Το ρόστερ της ερυθρόλευκης ομάδας για την προσεχή σεζόν έχει σαφώς μειωμένο μέσο όρο ηλικίας και στηρίζεται σε αρκετούς νεαρούς παίκτες. Οι θέσεις της άμυνας έχουν καλυφθεί μόνο με Έλληνες ποδοσφαιριστές, πέντε ξένοι αποκτήθηκαν για τη μεσαία κι επιθετική γραμμή. Ας δούμε ποιοι αποτελούν τη βολιώτικη ομάδα.

Την τριάδα των τερματοφυλάκων απαρτίζουν οι Ανδρέας Κολίτση, Αλέξανδρος Κασμερίδης και Τάσος Χρυσοστομίδης. Ο πρώτος έπαιξε στον Ολυμπιακό Βόλου τη σεζόν 2009-10 και πέρυσι στον Ηρακλή (παλιότερα επίσης σε Οδυσσέα Κορδελιού, Πανσερραϊκό, Φλαμουτάρι Αλβανίας), ο δεύτερος προέρχεται από τον Αστέρα Μαγούλας (με θητεία σε ΟΦΗ, Θρασύβουλο, Λεβαδειακό), ενώ ο τρίτος είναι 21 ετών και αγωνίζονταν στην ΑΕ Ποντοκώμης.
Για το δεξί άκρο της άμυνας, υπάρχουν ο Αλέξανδρος Ζέρης (που πήρε πέρυσι χρόνο συμμετοχής στη Football League και ξεχώρισε στα πλέι οφ), έχοντας πλέον ηγετικό ρόλο στη νέα ομάδα, ο Σταμάτης Καρράς που θα αργήσει να επανέλθει στην αγωνιστική δράση λόγω του σοβαρού τραυματισμού που είχε στο τελείωμα της περασμένης περιόδου, ο έμπειρος Λευτέρης Γιαλούσης στη δεύτερη χρονιά του στο Βόλο και ο νεαρός Γιάννης Καψιώτης που προέρχεται από την ερυθρόλευκη Κ20.
Όσον αφορά στην αριστερή πτέρυγα της άμυνας, αποκτήθηκε ο Γιώργος Μαργαρίτης που αγωνίζονταν στον Άρη και ο Στράτος Χιντζίδης, πρώην παίκτης της Παναχαϊκής.
Κνετρικοί αμυντικοί είναι ο Διονύσης Μακρυδημήτρης που ανήκε την τελευταία τριετία στον Πανθρακικό, ο Κώστας Μπάρμπας με γεμάτες σεζόν στη Βέροια της οποίας υπήρξε κι αρχηγός, ενώ ερωτηματικό παραμένει ο Δημήτρης Αρβανίτης. Έχει τιμωρηθεί με ποινή αποκλεισμού για ένα έτος, αλλά στην ερυθρόλευκη ομάδα ελπίζουν ότι μετά την εκδίκαση της έφεσης, ο έμπειρος παίκτης θα έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί. Στόπερ επίσης και ο 17χρονος Σεραφείμ Παπαϊωάννου ο οποίος πήρε μεταγραφή από τον Μαγνησιακό.
Στη μεσαία γραμμή, σε ανασταλτικό ρόλο στον άξονα ο αρχηγός Στάθης Ρόκας (μοναδικός παίκτης μαζί με τον Ζέρη από την ομάδα της Σούπερ Λιγκ το 2010-11), ο νεαρός Δημήτρης Κεσίδης, ο 23χρονος Χιλιανός Σέσαρ Πινάρες (με θητεία στην Ιταλία σε Κιέβο Βερόνα και Τριεστίνα), ο Ανδρέας Κορνελάτος που πέρυσι είχε εξαιρετική σεζόν στον Αστέρα Μαγούλας.
Στις πτέρυγες παίζουν ο Ισπανός μεσοεπιθετικός Ντιέγο Μαρτίνεθ, επίσης στο σύλλογο της Μαγούλας στο περασμένο πρωτάθλημα με 21 ματς και 4 γκολ, γνωστός ως Ντιεγίτο, ο Αλέξανδρος Νικολιάς που έδωσε τα διαπιστευτήρια με την ερυθρόλευκη φανέλα από τον Ιανουάριο του 2014 και μετά, ο Κλάρενς Μπιτάνγκ από το Καμερούν που εντυπωσίασε πέρυσι στον Πανηλειακό και αναμένεται να αποτελέσει βασική μονάδα στο σύνολο του Νίκου Παντέλη. Επιτελικοί μέσοι ο Χεσούς Μέζα, ο βραχύσωμος 28χρονος διεθνής παίκτης της Βενεζουέλας και ο νεαρός Φίλιππος Σκοπελίτης από την ερυθρόλευκη Κ20.
Όσον αφορά στην επίθεση, βασική επιλογή θα είναι ο 31χρονος Φινλανδός κοσοβάρικης καταγωγής Νιάζι Κούτσι (που πέρυσι αγωνίστηκε στην ιταλική Προ Βερτσέλι και πιο παλιά σε Πανιώνιο, Ατρόμητο), αποκτήθηκε ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος από τη Δόξα Δράμας (πέρυσι 10 γκολ σε 18 εμφανίσεις στη Φούτμπολ Λιγκ), ενώ τις ευκαιρίες τους περιμένουν οι νεαροί Νίκος Ντινόπουλος (δεύτερη χρονιά στον Ολυμπιακό), Κώστας Αλαμάνης (από τον Αχιλλέα Δομοκού) και Γιάννης Αραπίτσας (από τον Αλμυρό).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.