Τροχοπέδη το γηπεδικό για τη Νίκη

Σαν κυνηγημένοι αισθάνονται στο ποδοσφαιρικό τμήμα της Νίκης Βόλου με το μόνιμο πλέον πρόβλημα των γηπέδων προπόνησης. Από τους διοικούντες εκφράστηκαν σοβαρά παράπονα στο περιθώριο της συνέντευξης τύπου του αγώνα με το Καναλάκι στο Π. Μαγουλάς.

Ούτε λίγο ούτε πολύ κάνουν λόγο για εμπόδια που μπαίνουν σκοπίμως από τον Δήμο Βόλου ώστε η ομάδα να μην έχει σταθερό χώρο προπόνησης εντός των ορίων του ενιαίου Δήμου. Σαν αποτέλεσμα η ομάδα καθημερινά ταλαιπωρείται με συνεχείς μετακινήσεις στον Αλμυρό ή όπου αλλού βρεθεί γήπεδο για την καθημερινή προπόνηση και επιβαρύνεται με επιπλέον έξοδα , σε δύσκολές οικονομικά για το ποδόσφαιρο και όχι μόνο εποχές. Στις όποιες επαφές έγιναν με τους αρμόδιους δεν κατέστη δυνατό να βρεθεί λύση. Μάλιστα αυτό που προτάθηκε από πλευράς της δημοτικής αρχής ήταν η Νίκη να προπονηθεί σε ένα εγκαταλειμμένο γήπεδο στην περιοχή της Λάμιας Διμηνίου….

Αφορμή για τα παραπάνω σχόλια των διοικούντων στάθηκαν τα όσα είπε ο τεχνικός της ομάδας Κώστας Βελιτζέλος στην συνέντευξη του αγώνα με το Αχέροντα. Αναλυτικά τα όσα είπε για το θέμα ο προπονητής της Νίκης : “Σίγουρα γίνονται προσπάθειες η διοίκηση να βρει χώρους και γήπεδα κατάλληλα για να προπονηθούμε. Δεν θέλω να ρίξω ευθύνες είναι όμως μεγάλο πρόβλημα. Τα γήπεδα τα οποία μας παραχωρούνται από ομάδες που δεν έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν είναι όπως τα θέλουμε, ποτισμένα τακτικά και ίσια, κι είναι λογικό γιατί οι άνθρωποι για δυο προπονήσεις το χρειάζονται… Μας δημιουργούνται προβλήματα όπως αυτό του Κοτίτσα και του Μπαλαράμπε μεσοβδόμαδα καθώς δεν μπορούμε να βρούμε τις συνθήκες που χρειαζόμαστε”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.