Τσώλης: «Νίκη για να τελειώσουμε όπως θέλουμε τον πρώτο γύρο»

Για το παιχνίδι με τη Σιάτιστα την Κυριακή στο κλειστό της Νέας Ιωνίας, προετοιμάζονται οι παίκτες της Νίκης υπό τις οδηγίες του Θανάση Κασαπίδη και ο Παναγιώτης Τσώλης, μιλώντας στο magnesiasports εξήγησε τους λόγους που το παιχνίδι θεωρείται μεγάλης βαθμολογικής σημασίας.

«Μέχρι στιγμής δεν έχουμε χάσει κάποιο παιχνίδι, που εξ’ αρχής βάσει του στόχου μας είχαμε προγραμματίσει να το κερδίσουμε. Πάμε βάσει σχεδίου και το παιχνίδι με τη Σιάτιστα είναι ένα ακόμα ματς που χρειαζόμαστε για την παραμονή μας. Κερδίζουμε και βάζουμε από κάτω ακόμη μια ομάδα. Αν το πάρουμε θα έχουμε κάνει το καθήκον μας και θα έχουμε πάρει όλα τα ματς που θέλαμε στον πρώτο γύρο… Με νίκη τελειώνουμε όπως θέλουμε τον πρώτο γύρο. Οπότε θα είμαστε καλά και θα ξεκινήσουμε την προσπάθεια μας στον δεύτερο γύρο από καλό σημείο. Αν χάσουμε θα δώσουμε την ευκαιρία στη Σιάτιστα να μας περάσει και τότε θα έχουμε χάσει πολύτιμο έδαφος».

Όσο για τις δυσκολίες που κρύβει η αναμέτρηση: «Όλα τα παιχνίδια κρύβουν δυσκολίες. Και η Σιάτιστα είναι μια ομάδα που παλεύει για την παραμονή της και θέλει βαθμούς. Πιστεύω ότι στην έδρα μας είμαστε πιο δυνατοί και θα πρέπει να την εκμεταλλευτούμε και αυτή τη φορά για να καταφέρουμε να πάρουμε το δίποντο. Θέλουμε ο κόσμος να μας ενισχύσει με την παρουσία του, γιατί η βοήθεια του είναι πολύ σημαντική για εμάς».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.