Υπέγραψε ο Κούτσι

Παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου …και με τη βούλα είναι πλέον ο Νιάζι Κούτσι. Ο Φινλανδός κοσοβάρικης καταγωγής επιθετικός βρέθηκε στα γραφεία της ερυθρόλευκης ΠΑΕ και υπέγραψε το συμβόλαιό του μονοετούς διάρκειας, παρουσία του προέδρου Γ. Βαρούτσικου και του Γ. Τόρρη. Ύστερα από μία σεζόν στην ιταλική Προ Βερτσέλι της Γ’ Κατηγορίας, επιστρέφει στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό που είναι η τρίτη του ομάδα στη χώρα μας.

Ο Νιάζι Κούτσι είναι 31 ετών και αποτελεί πραγματικό «θωρηκτό» στην αντίπαλη περιοχή. Ο ύψους 1.93 σέντερ φορ είναι …ανίκητος στον αέρα, ενώ γενικά πρόκειται για έναν έμπειρο σέντερ φορ που θα μπορούσε να αγωνιστεί άνετα στη Super League. Τη σεζόν 2012-2013 είχε 24 συμμετοχές με ένα γκολ με τον Ατρόμητο Αθηνών. Στην Ελλάδα πάντως ήρθε για λογαριασμό του Πανιωνίου τη σεζόν 2011-2012 όταν έκανε 24 παιχνίδια με 10 γκολ. Στο παρελθόν έχει παίξει στη Φινλανδία (Λάχτι, TPS Τούρκου), στην Αγγλία (Μπέρμιγχαμ, Μπλάκπουλ, Πίτερμπρο, Στιβενέιτζ), στην Ολλανδία (Γκρόνινγκεν), στη Γερμανία (Καρλ Τσάις Ιένα, Κόμπλεντς), στη Σκωτία (Νταντί) και πέρυσι στην Ιταλία (Προ Βερτσέλι).

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Κούτσι τόνισε: “Θεωρώ ότι έκανα την καλύτερη δυνατή επιλογή και μέσα από τη σκληρή δουλειά θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.