Υποχρεωμένοι να κοιτάξουν μπροστά

Βράζουν ακόμα στον Ολυμπιακό Βόλου με τη διαιτησία του Κορδολαίμη, όμως παίκτες και τεχνική ηγεσία είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν μπροστά.

Είναι πραγματικά άδικο να ματώνεις τη φανέλα στο γήπεδο και στις καθυστερήσεις να έρχεται ο διαιτητής και να σου κλέβει ότι με κόπο έχτισες για 90 λεπτά, κλέβοντας μαζί και τον τίτλο του πρωταγωνιστή της αναμέτρησης.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου έπεσαν θύματα της διαιτησίας στη Λαμία και το γεγονός αυτό σίγουρα τους επηρεάζει περισσότερο, σε σχέση με μία ήττα που θα ερχόταν από δικά τους λάθη και δική τους κακή εμφάνιση.

Υπάρχουν όμως δύο δρόμοι να επιλέξει κανείς… Να απογοητευτεί και να τα παρατήσει ή να πεισμώσει και να δώσει την απάντηση στο επόμενο ματς. Ο Γιώργος Κούτσης και οι παίκτες του λοιπόν, καλούνται να μαζέψουν τα… κομμάτια τους και να κοιτάξουν μπροστά στο επόμενο παιχνίδι. Να δουν τη συνέχεια και να ανατρέψουν γρήγορα το σκηνικό, αποκαθιστώντας την αδικία της Λαμίας.

Δεν είναι εύκολο, αλλά το πρωτάθλημα της Football League αυτό επιτάσσει. Οι ερυθρόλευκοι στο επόμενο παιχνίδι θα στερηθούν και τον Μπιτάνγκ που αποβλήθηκε από το ματς της Δευτέρας. Ο Ολυμπιακός μετά από δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια επιστρέφει στο ΕΑΚ και υποδέχεται τον Τύρναβο, που καίγεται για ένα θετικό αποτέλεσμα, αφου βρίσκεται στην ουρά της βαθμολογίας. Το παιχνίδι πρέπει οπωσδήποτε να είναι νικηφόρο για τους ερυθρόλευκους που είδαν τη Λαμία να απομακρύνεται στους εννιά βαθμούς μετά τη χθεσινή της νίκη. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα και ο Ολυμπιακός θα έχει ευκαιρίες να δώσει τις απαντήσεις του. Αρκεί να τις εκμεταλλευτεί.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.