Φιλική νίκη για τον Ολυμπιακό επί της Καλλιθέας στη Νεάπολη (Video)

Σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη σήμερα το απόγευμα, ο Ολυμπιακός Βόλου επιβλήθηκε της Καλλιθέας με 1-0. Το γκολ σημειώθηκε στο 15ο λεπτό και ήταν από τον Νικολάου των φιλοξενούμενων, όταν στην προσπάθειά του να διώξει, έστειλε την μπάλασ στα δίχτυα της ομάδος του. Οι ερυθρόλευκοι δεν εντυπωσίασαν με την απόδοση τους, ωστόσο ο Νίκος Παντέλης, “ανακάτεψε την τράπουλα” και έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση των ποδοσφαιριστών του, ενώ δοκίμασε παίκτες και σχήματα. Εξαιρετική παρουσία από τον γκολκίπερ Κασμερίδη, που απέκρουσε πέναλτι και κράτησε τη νίκη για την ομάδα του.

Στο 15ο λεπτό ο Ολυμπιακός Βόλου ευτύχησε να ανοίξει το σκορ, από παράλληλη σέντρα του Πινάρες, ο Νικολάου στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Στο 23′ φάουλ του Χιντζίδη από το ημικύκλιο εξουδετέρωσε ο Λυμπερόπουλος, ενώ στο 43′ δυνατό σουτ του Θέου πέρασε άουτ. Η Καλλιθέα απείλησε με κεφαλιά του Μπριλλάκη στο 18′ που απέκρουσε ο Κασμερίδης.

Στο 24’ ο Ολυμπιακός έφτασε κντά στο 2-0 όταν το φάουλ του Χιντζίδη απέκρουσε σε κόρνερ ο Λυμπερόπουλος. Ένα σουτ στο 40’ του Θέου που δεν ανησύχησε τον γκολκίπερ της Καλλιθέας, ήταν η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος, η Καλλιθέα ανέβασε την απόδοση της και ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο. Ο Ολυμπιακός έκανε εύκολα λάθη και δεν μπορούσε να βγει οργανωμένα στην επίθεση. Οκτώ λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης, η φιλοξενούμενη ομάδα απείλησε με κεφαλιά του Μπριλλάκη, που μπλόκαρε ο Κασμερίδης. Ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού στο 79′ έκανε σημαντική επέμβαση και σε σουτ του Πιτταρά. Για τον Ολυμπιακό δύο ήταν όλες κι όλες οι καλές φάσεις τους δευτέρου μέρους. Στο 57′ ο Διαμαντόπουλος βγήκε τετ α τετ μετά από κάθετη του Μαρτίνεθ, αλλά νικήθηκε από τον τερματοφύλακα Κατσούλη, ενώ φάουλ του Μπιτάνγκ στο 73′ κατέληξε στην αγκαλιά του Μιχελή.

Μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει έχασε με πέναλτι η Καλλιθέα στο 80′. Ο Καψιώτης ανέτρεψε τον Παγώνη, ωστόσο ο Μασάντο που το εκτέλεσε νικήθηκε από τον Κασμερίδη, που έπεσε σωστά και απέκρουσε.

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Κασμερίδης, Ζέρης (66′ Καψιώτης), Χιντζίδης (82′ Μαργαρίτης), Μακρυδημήτρης, Μπάρμπας, Κορνελάτος, Μαρτίνεθ (70′ Σκοπελίτης), Θέος (60′ Μέζα), Νικολιάς (66′ Μπιτάνγκ), Πινάρες (46′ Κεσίδης), Διαμαντόπουλος (72′ Ντινόπουλος).
ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Λυμπερόπουλος (32′ Κατσούλης, 62′ Μιχελής), Λεβέντης (82′ Αρνανούτσος), Παγώνης, Νικολάου, Μπριλλάκης, Ρουσάκης, Κατσικογιάννης (64′ Βερζιτζόγλου), Τσίπρας (46′ Ζορντί) Σταματάκος (64′ Συριόπουλος), Μιχαλόπουλος (46′ Μασάντο), Αρναρέλης (46′ Πιτταράς)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.