Φιλική νίκη για τον Ρήγα Φεραίο

Φιλική νίκη για τον Ρήγα Φεραίο στο Βελεστίνο κόντρα στην ομάδα του ΑΟ Τρίκαλα, με 2-1. Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Ναουμίδης και Κεμάλι.

Το παιχνίδι καθυστέρησε να ξεκινήσει λόγω της αφόρητης ζέστης που επικρατούσε στο γήπεδο του Βελεστίνου.

Οι παίκτες του Λάκη Μπακάλη μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και κατάφεραν να προηγηθούν στο 14’ με τον Ναουμίδη. Εννιά λεπτά μετά ήρθε ο Κεμάλι με κεφαλιά για να κάνει εύκολα το 2-0 για τον Ρήγα Φεραίο. Τα Τρίκαλα δεν απείλησαν καθόλου στο πρώτο ημίχρονο και έτσι αυτό ολοκληρώθηκε με προβάδισμα δύο τερμάτων για τους γηπεδούχους.

Στην επανάληψη, στο 51’ σουτ του Χατζή έφυγε άουτ για τον Ρήγα, ενώ εννιά λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης έκλεψε την μπάλα και τροφοδότησε τον Κρεββατά αλλά εκείνος δεν μπόρεσε να τελειώσει σωστά τη φάση και να πετύχει και τρίτο γκολ.

Τελικά τα Τρίκαλα κατάφεραν να μειώσουν στο 73’ με τον Καραγιάννη να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με το στήθος μετά από εκτέλεση κόρνερ. Στο 79’ ο Γάρος εξ’ επαφής μετά από απόκρουση του Ντάσκα, δεν κατάφερε να κάνει το 3-1, ενώ Κουλούρης απάντησε για τα Τρίκαλα με ατομική προσπάθεια και σουτ λίγο άουτ.

Οι συνθέσεις:

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Σπαθής, Γούτσιος, Ναουμίδης, Αλεξίου, Χατζής, Ζενούνι, Κρεββατάς, Τσίπης, Κεμάλι

Στο δεύτερο έπαιξαν και οι: Μπίκας, Μιχολίτσης, Μαλάκος, Ζατσάι, Γουτούλης, Βουραζέρης, Μπακάλης, Γάρος.

Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΑ: Ντάσκας, Σκούπρας, Καμπλιώνης (36’ Μπασιάκας), Γεωργίου, Στούμπος, Παπαευθυμίου, Ρεντζιλάς, Βανγκελί, Καραγιάννης, Μοσχάκης, Παπανδρέου

Στο δεύτερο έπαιξαν και οι: Γιδόπουλος, Χοτζάι, Κουλούρης, Νάκος, Αμπαδιωτάκης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.