Φιλικό με τον Ηρακλή για τους Νέους της Νίκης

Φιλικό παιχνίδι με την ομάδα του Ηρακλή θα δώσει αύριο Παρασκευή η ομάδα Νέων της Νίκης Βόλου στο Παντελής Μαγουλάς. Στην προσπάθεια που γίνεται οι νεαροί ποδοσφαιριστές να μη μείνουν χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις, οι κυανόλευκοι θα δώσουν ακόμη ένα φιλικό ματς, όπως άλλωστε έχει καθιερωθεί πλέον κάθε εβδομάδα.
Συγκεκριμένα η ανακοίνωση: Την Παρασκευή 20/02/2015 και ώρα 16:00 στο γήπεδο ΄΄Π. Μαγουλάς΄΄ θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας μεταξύ της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ (ομάδα Νέων) και του Ηρακλή Βόλου.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους φιλάθλους.

Φιλική νίκη για τους μικρούς της Νίκης
Ένα γκολ ήταν αρκετό για τους «μικρούς» της Νίκης Βόλου που πήραν τη νίκη με 1-0 στο εντός έδρας φιλικό ματς με τον Ελευθεριακό την Τετάρτη (18/2) στο Παντελής Μαγουλάς. Από τη στιγμή που δεν υπάρχουν επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις για τη Νίκη τα τμήματα υποδομής του συλλόγου διατηρούνται σε αγωνιστική ετοιμότητα μέσω φιλικών αναμετρήσεων. Στο γήπεδο τους οι μικροί της Νίκης υποδέχτηκαν τον Ελευθεριακό με τους κυανόλευκους να επικρατούν με 1-0. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε στο 43’ ι ο Ρακής με κεφαλιά.
Νίκη Βόλου: Ράπτης (46’ Τασιάς), Χάνος, Μόσχοβος (60’ Κατσιαμπέκης), Αποστολίδης, Δημουλάς, Τσιανάκας (60’ Αλεξανδρίδης), Κουτσούκης, Χρηστίδης (46’ Κουκουτής), Σέλντι (46’ Βλάχος), Σιώμος, Ρακής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.