Φιλικό και αγωνιστικές υποχρεώσεις για τη Νίκη

Φιλικό παιχνίδι με τον Μαγνησιακό θα δώσει αυτό το Σαββατοκύριακο η ομάδα Νέων της Νίκης Βόλου. Συγκεκριμένα θα υποδεχθεί την ομάδα του Μαγνησιακού στις 16.00 στο Παντελής Μαγουλάς. Από κει και πέρα τα τμήματα υποδομών θα συνεχίσουν στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ.

Η διοικούσα επιτροπή εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει για τις αγωνιστικές δραστηριότητες των τμημάτων της.

Συγκεκριμένα:

Ανακοινώθηκε από την Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας το αγωνιστικό πρόγραμμα των Πρωταθλημάτων υποδομών για το Σαββατοκύριακο 07-08/03/3015.

Σάββατο 07/03/2015 και ώρα 11:00 στο Π. Μαγουλάς Νίκη Βόλου – Αγία Παρασκευή (2), οι γεννηθέντες το 2004.
Σάββατο 07/03/2015 και ώρα 12:00 στο Π. Μαγουλάς Νίκη Βόλου – Γ.Σ. Αλμυρός, οι γεννηθέντες το 2001.
Τα υπόλοιπα τμήματα έχουν ρεπό.

Το Σάββατο 07/03/3015 και ώρα 16:00 στο Π. Μαγουλάς θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας μεταξύ της ομάδας Νέων του Συλλόγου και του Μαγνησιακού. Καλούνται οι φίλαθλοι της ομάδας να στηρίξουν τις προσπάθειες των νεαρών ποδοσφαιριστών μας.

Χάρισε αθλητικό υλικό στην ομάδα ο Όμιλος Φιλάθλων
Ο παρεξηγημένος μέχρι πρότινος Όμιλος Φιλάθλων Νίκης, χάρισε αθλητικό υλικό στην κυανόλευκη ομάδα. Σε μία εποχή που η Νίκη χρειάζεται τη στήριξη όλων, ο παλαιότερος σύνδεσμος από τους οργανωμένους οπαδούς, φώναξε «παρών» και έδωσε το παράδειγμα.

Η διοικούσα επιτροπή εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση. Συγκεκριμένα: Η Επιτροπή ευχαριστεί τον Όμιλο Φιλάθλων Νίκης για την προσφορά αθλητικού υλικού στην ομάδα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.