Φιλικό σαν επίσημο…

Φιλικό παιχνίδι με την Τορπέντο Μόσχας, ιστορική ομάδας της ρωσικής πρωτεύουσας που είναι νεοφώτιστη στην Πρέμιερ Λιγκ Ρωσίας, δίνει αύριο Παρασκευή η Νίκη Βόλου εκμεταλλευόμενη τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των αγώνων των εθνικών ομάδων. Ο Βίλιαν Φλουτ θέλει να δει τους παίκτες του να αντιμετωπίζουν το ματς σαν επίσημο, ώστε να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα για την ετοιμότητά τους.

Μάλιστα, το φιλικό αυτό είναι μια ευκαιρία για ορισμένους παίκτες ώστε να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του Ολλανδού προπονητή, ο οποίος στις δύο πρώτες αγωνιστικές της Σούπερ Λιγκ χρησιμοποίησε την ίδια ενεδκάδα στα ματς με Ολυμπιακό και Ατρόμητο και συνολικά 14 διαφορετικούς παίκτες.

Ο Φλουτ θέλει να τεστάρει τον Ροτζέριο που αποτελεί βασική μονάδα αλλά ακόμη δεν βρίσκεται στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας καθώς αποτέλεσε την τελευταία μεταγραφή, επίσης και τον Χρήστο Τζιώρα που λόγω τραυματισμού έχασε τους αγώνες της Σούπερ Λιγκ κι επανέρχεται σιγά σιγά στην αγωνιστική δράση. Αυτό που δεν είδε ο Φλουτ στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο και τον προβλημάτισε ιδιαιτέρως είναι η ανάπτυξη που θέλει να έχουν οι “κυανόλευκοι” με την μπάλα κάτω και η μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση με συνεχείς πάσες και γρήγορο ρυθμό.

Μία καλή εμφάνιση και νίκη, έστω και σε φιλικό αγώνα, μπορεί να ανεβάσει την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση των παικτών του, που είναι και το ζητούμενο ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.