Φινάλε στο 2014 με επιτυχία για τα κορίτσια της Νίκης

Αγχώθηκε αλλά στο τέλος τα κατάφερε η Νίκη Βόλου απέναντι στον Α.Ο. Σουφλαρίων, επικρατώντας με 3-2 σετ για το πρωτάθλημα πετοσφαίρισης Β’ Εθνικής γυναικών στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας.

Στο πρώτο σετ οι γηπεδούχες είχαν άσχημο ξεκίνημα και τίποτα δεν πήγε καλά σε υποδοχή και άμυνα με αποτέλεσμα το 21-25 υπέρ του Α.Ο.Σ. Στο δεύτερο σετ η είσοδο των Βαΐτση, Λώλου και Πόλη της Νίκης Βόλου, έδωσαν άλλο ρυθμό στην ομάδα και το κατέκτησε με 25-18. Στο τρίτο σετ η ίδια εικόνα και με κατακόρυφη άνοδο επιθετικά και αμυντικά, η βολιώτικη ομάδα πέτυχε την ανατροπή στα σετ (2-1) με 25-16. Στο τέταρτο σετ οι δύο αντίπαλοι έδωσαν μεγάλη μάχη και τελικά η ομάδα των Σουφλαρίων το κέρδισε με 25-27 στις λεπτομέρειες. Στο τάι μπρέικ τα κορίτσια της Νίκης Βόλου αν και βρέθηκαν να χάνουν με 1-5, πέτυχαν ένα εκπληκτικό σερί πόντων 12-0 και με αυτοσυγκέντρωση και πάθος πήραν το σετ με 15-10 και τον αγώνα.
Ο Παναγιώτης Ξανθόπουλος δεν είχε στη διάθεσή του ιην Χαρχαρή λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και την Τζιωβάρα λόγω φόρτου μαθημάτων. Το τμήμα βόλεϊ της Νίκης Βόλου ευχαριστεί θερμά τον γιατρό της γυναικείας ομάδας, Γιώργο Γάτο που έδωσε το “παρών” για ακόμη μία φορά στο γήπεδο. Επίσης, ο γιατρός της ομάδας πρόσφατα έγινε και πατέρας και γι’ αυτό το λόγο σύσσωμη η ομάδα εύχεται στον κ. Γάτο να του ζήσει η μικρή του πριγκίπισσα.

Τα σετ: 21-25, 25-18, 25-16, 25-27, 15-10
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Ξανθόπουλος): Λώλου, Σταυρακοπούλου, Βλαχάκη, Βαΐτση, Γιαγκουνίδου, Αφέντου, Ντάιμου, Πρασσά (L), Πόλη, Μερκονιάν, Κολοβού.
ΑΟ ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ (Κουκουλής): Καραγιάννη, Γκαραλιάκου, Σουλτσιώτου, Κανιούρα, Σερέτη, Χαλκιά Κ., Νινίκα, Λίτσιο, Χρυσοπούλου, Χριστοδουλοπούλου, Ποπέσκου (L), Χαλκιά Α. (L).

Τα αποτελέσματα:
Γ.Σ. Αλμυρού – Α.Σ. Αργώ 0-3
Γ.Σ. Νίκαιας – Ασκληπιός Τρικάλων 1-3
Φιλαθλητικός Αμπελώνα – Φθία Λαμίας 3-0
Γ.Σ. Νίκη Βόλου – Α.Ο. Σουφλαρίων 3-2

Η βαθμολογία
Ασκληπιός Τρικάλων 12 (4 αγώνες)
Α.Σ. Αργώ 11 (4 αγώνες)
Γ.Σ. Νίκη Βόλου 5 (4 αγώνες)
Α.Ο. Σουφλαρίων 4 (2 αγώνες)
Φιλαθλητικός Αμπ. 3 (4 αγώνες)
Γ.Σ. Νίκαιας 2 (3 αγώνες)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.