Χάλασε τη φιέστα της Φθίας ο Εύρυτος

Το καλύτερο, το κρατούσε για το τέλος η ομάδα χάντμπολ του Εύρυτου. Στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής νίκησε εκτός έδρας την ήδη πρωταθλήτρια του ομίλου, Φθία που ετοίμαζε τη φιέστα για την κατάκτηση του. Παρά τις πολλές απουσίες η βολιώτικη ομάδα έκανε το καλύτερο παιχνίδι της για φέτος και κατάφερε να νικήσει τη Φθία με 22-28 (12-12 ημίχρονο) και να κλείσει τη χρονια με ψηλά το κεφάλι…
Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου του Εύρυτυο “αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στους αθλητές μας που ταξίδεψαν στη Λαμία που παρά τις απουσίες, τους προπιλακισμούς που δέχτηκαν από τους φιλάθλους και τη διακοπή του παιχνιδιού (2η φορά για φέτος) κατάφεραν να αποδείξουν ότι τυχαία χάθηκε το πρωτάθλημα φέτος”.
Αγωνίστηκαν οι Κούπας, Παναγιωτόπουλος (4), Επιδέξιος, Θειακούλης (3), Σταυρόπουλος (1), Πιππής (2), Ευθυμίου (9), Πουλιός (1), Κατσαρός (8) και Ζερβός (δεν αγωνίστηκε λόγω τιμωρίας). Τέλος, να σημειωθεί ότι η ομάδα του Βόλου αποχώρησε με συνοδεία αστυνομίας απο το γήπεδο, κάτι απαράδεκτο για τα ήθη του χάντμπολ που συμβαίνει για πρωτη φορά στην 25χρονη ιστορία του σωματείου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.