Χωρίς εξελίξεις στα διοικητικά του Ολυμπιακού Βόλου

Το «no news, good news» που λένε οι Αμερικανοί (καθόλου νέα είναι καλά νέα) δε φαίνεται να ισχύει στην περίπτωση της προσπάθειας που γίνεται, για να αρθεί το διοικητικό αδιέξοδο στον Ολυμπιακό Βόλου.

Οι φίλαθλοι των ερυθρόλευκων προσπαθούν να μάθουν κάποιο καλό νέο από τις επαφές που γίνονται, προκειμένου να έρθουν κοντά στην ομάδα επιχειρηματίες του Βόλου, οι οποίοι θα βοηθήσουν το κλαμπ να ορθοποδήσει, αλλά φως μέχρι στιγμής στο τούνελ δε διαφαίνεται.

Οι πληροφορίες για ένα ακόμη ραντεβού το βράδυ της Τρίτης υπάρχουν, αλλά τίποτα περισσότερο κι έτσι η αγωνία και η ανησυχία μεγαλώνει, ενώ παράλληλα όλο και φουντώνουν οι φήμες για τη διστακτικότητα των υποψηφίων να συμμετάσχουν σε ένα νέο διοικητικό σχήμα.

Πάντως, τα περιθώρια στενεύουν από την άποψη ότι στο τέλος του μήνα υπάρχουν υποχρεώσεις από δόσεις προς την εφορία και το ΙΚΑ και αν οι επαφές δεν ευοδωθούν, τότε θα αναγκαστούν οι κ.κ. Βαρούτσικος και Τόρης να βάλουν το χέρι στην τσέπη με το βάρος να πέφτει εκ νέου σ’ αυτούς.

Εύλογο είναι πως καθοριστική ημερομηνία για τις όποιες εξελίξεις είναι το τέλος του Ιούνη, όχι μόνο γιατί υπάρχουν οι προαναφερθείσες δόσεις προς το Κράτος, αλλά και γιατί αυτή είναι η προθεσμία που έχουν δώσει αρκετοί παίκτες, προκειμένου να μην ακολουθήσουν κι εκείνοι τον δρόμο της προσφυγής, όπως έκαναν μέχρι στιγμής οι Γιαλούσης, Διαμαντόπουλος, Ρόκας, Μακρυδημήτρης και Μπαλντοβαλίεφ.

Όπως και να ‘χει η ελπίδα για θετικές εξελίξεις μέσα στις επόμενες μέρες πάντα υπάρχει, καθώς αφενός τα οικονομικά δεδομένα γύρω από τα χρέη του Ολυμπιακού Βόλου δεν είναι τόσο τραγικά και από την άλλη είναι τέτοιο το όνομα της ομάδας που πολλοί θεωρούν ότι έστω και την ύστατη στιγμή θα προκύψει λύση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.